Архів новин за 11 Серпня 2017

18:08
Ковельський суд оштрафував підлітка, який в'їхав на автомобілі в електроопору.
16:08
Дозиметричний контроль за навколишнім середовищем є найважливішою умовою дотримання радіаційного захисту населення. Тому фахівцями лабораторії електромагнітних полів та інших фізичних факторів та відокремлених структурних підрозділів ДУ «Волинський ОЛЦ МОЗ України» щоденно проводяться вимірювання потужності експозиційної дози на контрольних майданчиках населених пунктів.
15:08
Пройшло обговорення питання вибору земельної ділянки під будівництво заводу з переробки сміття директором комунального підприємства «КОВЕЛЬРАЙКОМУНСЕРВІС» Георгієм Корнієвським, в.о. начальником Держгеокадастру у Ковельському районі Галиною Левчук, головою Білинської сільської ради Ольгою Лисюк.
14:08
В період з 1 по 31 серпня 2017 року на території Волинської області триває профілактичне відпрацювання під назвою «Мігрант», спрямоване на запобігання вчиненню правопорушень іноземцями та особами без громадянства.
11:08
Ковельчанка Настя Абрамчук повертається додому після лікування в Туреччині.
10:08
У Ковелі оголошено вирок 21-річному Дмитру Оксеньчуку, експедитору місцевої торговельної фірми, уродженцю села Кривлин Ковельського району, який фактично проживає у місті залізничників.
09:08
Під час міських заходів з нагоди Дня незалежності України зазвичай ковельчани роблять фото на згадку про неповторні і особливі моменти. Аби світлини вийшли оригінальними, унікальними, оргкомітет з підготовки програми відзначення свята вирішив провести у парку культури імені Тараса Шевченка акцію з влаштування фотозон у національному стилі.
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024