Архів новин за 20 Серпня 2017

18:08
Фотографувати своїх домашніх улюбленців було модно завжди, але ось шкода, що у наших предків не було інтернету та соціальних мереж, для того, щоб потім ці світлини туди викладати. Ми вирішили допомогти нашим волинянам першої половини ХХ століття і зібрали добірку ретро фотографій з домашніми тваринами. На фото мешканці Луцька, Ковеля та Олики. На фото № 2 можемо побачити дітей з родини Радзивілів в Олиці, які катаються на домашньому ослику, а на остан...
16:08
ПАТ «Волиньобленерго» інформує, хто не матиме світла у понеділок, 21 серпня.
15:08
Ковельський міськрайонний центр зайнятості сприяє у започаткуванні власної справи.
14:08
Так вважає голова депутатської фракції «УКРОП» у Ковельській міськраді Ігор Пініс, звернувшись до керівництва міста з проханням розробити програму підтримки письменників та поетів, які проживають у Ковелі.
13:08
У соціальній мережі поділились фотографіями занедбаної лавочки на залізничному вокзалі у Ковелі.
12:08
Ковельський телеканал показав результати децентралізації Дубівської об'єднаної територіальної громади.
11:08
У самому центрі Ковеля на вулиці Незалежності в проїзді між двома багатоповерховими житловими будинками з вантажівки щодня здійснюється несанкціонована торгівля.
10:08
Заступник голови Волинської облдержадміністрації Сергій Кошарук продовжує інформувати громадськість про те, як вирішуються питання, пов’язані з ліквідацією наслідків діяльності Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод».
26/04/2024 Четвер
25.04.2024