Архів новин за 27 Жовтня 2017

17:10
Сьогодні ветерани війни і праці, воїни-інтернаціоналісти, представники міської та районної влади, підприємств та установ, громадських організацій зібралися на меморіалі Слави з нагоди пам’ятної дати в історії України – 73-ої річниці визволення від нацистських окупантів.
16:10
Сьогодні у Ковельському МТМО відкрили оновлене терапевтичне відділення. Привітати колектив прийшли міський голова Олег Кіндер, його перший заступник Михайло Гетьман, депутати міської ради.
16:10
На Волині відбулося засідання комісії з питань часткового відшкодування сільськогосподарським виробникам вартості закуплених для подальшого відтворення телиць, нетелей, корів вітчизняного походження та племінних телиць, нетелей, корів молочного, молочно-м’ясного і м’ясного напряму продуктивності, племінних свинок та кнурців (класу еліта), племінних вівцематок, баранів, ярок.
14:10
На попередній сесії Ковельської міської ради депутат від «Самопомочі» Андрій Неридько звернувся до своїх колег по раді з пропозицією передбачити в бюджеті на 2018 рік кошти для придбання обладнання з виготовлення біометричних паспортів для місцевого центру надання адміністративних послуг.
13:10
Сьогодні зранку під приміщенням Волинської ОДА вишикувалися автобуси із величезними плакатами. Це перевізники з Ковеля та Нововолинська зібралися на акцію протесту проти розірвання договорів з тамтешніми АТП, – інформує «Вісник».
11:10
У Ковелі 25 жовтня з концертом побував Національний заслужений академічний український народний хор імені Г.Верьовки. А наступного дня на засіданні 30-ї сесії міської ради депутатка від УКРОПу Галина Стасюк висловила обурення, що влада ніяк не відреагувала на появу в місті всесвітньовідомих артистів, – пише «ПроКовель».
10:10
З метою попередження та недопущення виникнення пожеж у школах та садочках, установах охорони здоров’я із стаціонарним лікуванням, закладах відпочинку і оздоровлення, будинках для людей похилого віку та інвалідів працівники Ковельського МРВ УДСНС України у Волинській області періодично проводять позапланові перевірки стану безпеки.
09:10
Нещодавно в КЗ КДЮСШ ім. Є. Кондратовича відбулися змагання з плавання вільним стилем.
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024