Архів новин за 05 Грудня 2017

18:12
П’яна бійка, в якій пролилася кров, трапилася ввечері після проведення ремонтних робіт в одному з житлових будинків у Ковелі на вулиці Південній, що межує із селом Воля-Ковельська.
17:12
У Ковелі за підримки міської влади, магазину спортивного харчування «InFit» та СК «АППЕРКОТ» відбувся інтеграційний Кубок Ковеля з жиму лежачи та екстремального жиму.
15:12
Через сніг призупинилися роботи із заміни бруківки на вулиці Незалежності, які почалися у середині листопада.
14:12
Колишні правоохоронці перекрили «Варшавську» трасу.
13:12
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик взяв участь у засіданні комісії Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України у Києві, де розглядали питання змін і доповнень до програми Державного фонду регіонального розвитку.
12:12
Учора, 4 грудня, в Ковельській райдержадміністрації відбулась зустріч керівництва району з учасниками бойових дій, військовими, які беспоседеньо приймали участь в антитерористичній операції на сході країни, – повідомили у Ковельській РДА
11:12
Після закінчення апаратної наради спецкор волинської газети «Вільна думка» Микола Силюк намагався отримати інтерв’ю у міського голови Олега Кіндера, аби дізнатися, коли влада «візьметься» за всіяну ямами дорогу, яка знаходиться у багатотисячному мікрорайоні вулиць Володимирської та 40 років Перемоги.
10:12
Учора, 4 грудня, в селі Любитів Ковельського району відсвяткували Введення до храму Пресвятої Діви Марії.
09:12
До Міжнародного дня інвалідів у Ковелі відбулося чимало заходів. Активно до них долучилися діти з особливими потребами.
25/04/2024 Середа
24.04.2024