Архів новин за 05 Березня 2018

19:03
Будівельна компанія «Інвестор» вкотре підготувала приємний подарунок для своїх клієнтів – знижку у розмірі 300 грн\м².
18:03
АТ «Волиньобленерго» інформує, хто не матиме світла у вівторок, 6 березня.
18:03
В онкохворої Насті Абрамчук раптово піднялась температура.
17:03
Власник будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський, попри молодий вік, він уже має більше 10 років досвіду ведення власної справи.
17:03
Упродовж лютого у Ковельському промислово-економічному коледжі проходили змагання з волейболу серед чоловічих команд вищої ліги міста.
16:03
Вчора, 4 березня, в селі Мельниця Ковельського району зловмисник викрав із приміщення місцевого поштового відділення продукти харчування та пошкодив сейф.
15:03
Щоранку в багатьох місцях Ковеля можна побачити неприємну картину: чималі купи пакетів із побутовими відходами, які залишають прямо на узбіччі доріг безсоромні мешканці навколишніх житлових будинків та працівники торговельних закладів. Зграї бродячих собак розривають ті пакети, ще більше засмічуючи територію міста.
14:03
З фасаду Музею видатних діячів української культури невідомі вкрали бронзове погруддя Лесі Українки.
13:03
Сьогодні, 5 березня, о 15:00 на центральній площі міста відбудуться зйомки масового флеш-мобу для моральної підтримки онкохворої Настуні Абрамчук.
12:03
Вчора, 4 березня, у Ковелі помер Заслужений артист України, колишній головний балетмейстер Ансамблю пісні і танцю Прикордонних військ України Юрій Тапілін (на фото), який кілька років тому переїхав з Києва до нашого міста.
11:03
На сайті «Укрзалізниці» почали продавати квитки на міжнародний потяг «Ковель - Хелм».
11:03
Жителька нашого міста, голова вуличного активу Любов Волкова звернулася із листом до лідерки Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Юлії Тимошенко з проханням посприяти у проведенні в Ковелі капітального ремонту доріг на вулицях Черняховського, Відродження та прилеглих до них вулиць.
10:03
У Ковелі поліцейські спільно з лісівниками зупинили вантажівку із деревиною дуба, документи на яку мали ознаки підроблення.
09:03
Вчора, 4 березня, на мережах водопостачання в селі Воля-Ковельська сталося два пориви.
08:03
За церковним календарем: Преподобного Льва, єпископа Катанського (бл. 780). Преподобного Агафона, чудотворця Печерського, в Дальніх печерах (ХІІІ-ХІV). Благовірного князя Київського Ярослава Мудрого (1054)… Строгий піст: не споживають м’ясного, молочного, яєць, риби, олії. Іменини у людей з іменами Антон, Афанасій, Василь, Давид, Денис, Іван, Ігнатій, Корнилій, Лев, Леонтій, Микола, Самсон, Сергій, Тихон, Федір, Пилип, Ярослав
25/04/2024 Четвер
25.04.2024