Архів новин за 13 Квітня 2018

18:04
Колишній прокурор Старовижівського району Юрій Хомич, який проживає у приміському селі Воля-Ковельська, звернувся в суд з позовом до інспектора Управління патрульної поліції, просячи скасувати відносно себе постанову в справі про адміністративне правопорушення.
16:04
Ковельська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про пропозицію хабаря 21-річним мешканцем Володимир-Волинського району працівникам патрульної поліції Ковеля.
16:04
Державний інспектор митного поста «Устилуг» Волинської митниці ДФС Юрій Пінчук в перший рік роботи в митних органах став власником квартири в Києві за понад два мільйони гривень. Крім квартири, у власності його сім`ї – 11 земельних ділянок, три житлових будинки, чотири транспортних засоби та чотири магазини.
15:04
Юристка Колодяжненської сільради Катерина Холейко задекларувала появу в родині автомобіля Volkswagen Caddy 2016 р.в., вартість якого – 756 тисяч гривень.
15:04
19 травня у РЦ «Промінь» приїздить Morandi.
13:04
Після трагедії у російському місті Кемерово в Україні пожежники масово проводять позапланові перевірки стану пожежної та техногенної безпеки на об’єктах з масовим перебуванням громадян – торговельних та розважальних центрах, культурно-видовищних закладах, ринках. Проводяться такі перевірки й у Ковелі.
12:04
На засіданні виконавчого комітету Ковельської міської ради мер Олег Кіндер попросив начальника управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрія Стернічука прокоментувати звинувачення на його адресу з боку ТзОВ «К.П.Верес», мовляв він не розрахувався з цією фірмою за зимове утримання доріг.
11:04
Ковельський відділ поліції розшукує Бойкова Руслана Миколайовича, 5 липня 1985 року народження, мешканця села Новий Мосир Ковельського району.
10:04
Ковельська школа №10 увічнила пам’ять свого випускника Олександра Ярмолюка, який загинув, захищаючи незалежність нашої держави.
09:04
Для того, щоб мешканці Ковеля у Провідну неділю, 15 квітня, мали можливість без проблем дістатись до кладовища та відвідати могили рідних і близьких будуть курсувати додаткові автобуси.
09:04
У четвер, 12 квітня, на засіданні виконкому Ковельської міської ради затвердили рішення про виділення матеріальної допомоги родинам загиблих і померлих бійців АТО на відшкодування витрат на встановлення надмогильних пам’ятників.
25/04/2024 Середа
24.04.2024