Архів новин за 19 Квітня 2018

19:04
Українські нардепи підтримали звернення Президента до патріарха Варфоломія надати грамоту про незалежність української церкви. 
18:04
ПАТ «Укрзалізниця» має намір розвивати перевалочну інфраструктуру залізничного вузла в Ковелі для того, щоб залучити сюди вантажі, які прямують у ЄС по залізниці з Китаю і надалі – з Ірану. Також в Ковелі можуть створити пасажирський хаб.
17:04
Розбудова житлового комплексу «Парковий квартал» у Ковелі триває. Будівельні та внутрішні роботи компанія «Інвестор» веде наповну. 
17:04
Видання «Волинь24» підготувало підбірку найдешевших автомобілів імпортного виробництва, які торік купили місцеві декларанти.
16:04
Таке рішення прийнято на засіданні громадської ради при комунальному закладу «Ковельська поліклініка» Волинської обласної ради.
15:04
Про стихійні сміттєзвалища, які знаходяться у Ковелі неподалік закинутої «Смуги здоров’я» на вулиці Варшавській, повідомили мешканці мікрорайону «Сільмаш», наголосивши, що територія забруднена в тому числі й токсичними відходами.
14:04
У середу, 18 квітня, у селі Уховецьк, яке входить до Колодяжненської ОТГ, відбулося урочисте відкриття газопроводу.
13:04
У середу, 25 квітня, у Ковелі проводитимуть діагностику зору фахівці Центру відновлення зору Анатолія Совви.
13:04
Господарський суд Волинської області задовільнив позовну заяву Ковельської прокуратури в інтересах держави в особі Ковельської РДА до сільськогосподарського товариства «Зоря» про розірвання договору оренди землі та зобов‘язання повернути земельну ділянку сільськогосподарського призначення, розташовану за межами населених пунктів на території Велицької сільської ради, площею понад 64 га ринковою вартістю близько 35 мільйон гривень.
12:04
У зв'язку з аварійною ситуацією на водопровідній мережі на вул Театральна (район школи № 8), сьогодні, 19 квітня, тимчасово припинено водопостачання на вулицях:Театральна (від вул. Незалежності до вул. Сагайдачного), Пушкіна, Леонтовича.
11:04
На станції «Мощена», що знаходиться на відстані 10 км від Ковеля, загорівся пасажирський дизельний поїзд «Ковель-Хотислав».
11:04
У селі Вербка Ковельського району попрощалися з військовослужбовцем Анатолієм Іллюхом. Він раптово помер в зоні АТО, де перебував разом з іншими військовослужбовцями військової частини А-2042.
10:04
Враховуючи сприятливі погодні умови, у Ковелі активно ведуться планові роботи з благоустрою. Зокрема, виконується ремонт дорожнього покриття.
09:04
У Ковелі екіпажу патрульних повідомили, що неподалік від лісосмуги на вулиці Володимирській перебувають підозрілі громадяни, які можуть мати заборонені речовини.
09:04
Село Світле Ситовичівської сільської ради Ковельського району, попри свою назву, ніколи не мало власного вуличного освітлення.
09:04
Депутат обласної ради Віктор Козак озвучив запит до голови Волинської обласної державної адміністрації Олександра Савченка щодо виділення коштів на проведення ремонтно-реставраційних робіт Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024