Архів новин за 14 Травня 2018

18:05
АТ «Волиньобленерго» інформує, хто не матиме світла у вівторок, 15 травня.
17:05
У селі Дубове Ковельського району відбулися показові виступи автомобілістів.
17:05
З 12 по 13 травня на мототреці урочища «Люблинець» проходили змагання з мотокросу.
17:05
Ковельський міський голова Олег Кіндер підписав розпорядження про безоплатну передачу дитячого містечка, яке знаходиться у центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, на баланс управління освіти виконавчого комітету міської ради.
17:05
Депутати Волинської обласної ради голосуватимуть за надання згоди на початок процедури порушення справи про банкрутство щодо комунального підприємства «Волинський обласний санаторій матері і дитини «Турія».
16:05
Колишній заступник начальника Ягодинської митниці, а нині пенсіонер Анатолій Базярук, який 12 травня у Ковелі на вулиці Брестській напав і вдарив по голові поліцейського, вже раз притягувався до адміністративної відповідальності за хуліганство.
15:05
На сторінці «Проект ЄС з модернізації ЦНАП» у Фейсбук опублікували перелік видатків на модернізацію ЦНАП Ковельської райдержадміністрації.
14:05
5-річний Богдан Лошик з Черемошного переніс пластику правої гомілки. Щодо подальшого лікування київських лікарів консультують фахівці з Бостону та США.
12:05
Чи не кожний екскурсійний маршрут пересічного туриста містить згадку про відвідини щонайменше кількох національних музеїв, що представляють роботи місцевих митців та авторів з інших країн світу. Музеї - це ідеальні місця для поціновувачів мистецтва та історії. У наш час чимало таких локацій можуть запропонувати багато інтерактивних та цікавих розваг, перформансів, що дозволять глибше зануритися в потаємні фрагменти історії крізь призму власного способ...
11:05
У місті Ковелі на вулиці Володимирській пізно ввечері працівники поліції затримали автомобіль марки «Volkswagen Transporter», водій якого був п’яний, але від проходження медичного огляду на стан алкогольного сп’яніння відмовився в присутності двох свідків.
10:05
До Дня матері, який відзначався 13 травня, в клубних установах Голобської громади відбулися святкові заходи.
09:05
У суботу, 12 травня, у Києві відбулись національні змагання «Ігри Нескорених–2018».
19/04/2024 Четвер
18.04.2024