Архів новин за 20 Травня 2018

18:05
АТ «Волиньобленерго» інформує, хто не матиме світла у понеділок, 21 травня.
16:05
У понеділок, 14 травня, з метою аналізу використання коштів місцевих бюджетів, голова Ковельської районної ради Андрій Броїло та в.о. директора КП «Ковельрайкомунсервіс» Олександр Королюк побували на території Доротищенської сільської ради, де разом з сільським головою Ніною Лукашик оглянули об’єкти соціально-культурного призначення району.
15:05
У неділю, 20 травня, у День пам’яті жертв політичних репресій, на будівлі Ковельської міської ради було вивішено прапор національно-визвольної боротьби українського народу.
14:05
У Ковелі біля меморіальної стели «Хрест пам’яті жертв більшовицького терору» відбувся захід з нагоди Дня пам’яті жертв політичних репресій. 
11:05
У понеділок, 21 травня, у Ковельському міськрайонному суді розпочнеться розгляд кримінального провадження, відкритого поліцією відносно Колодяжненського сільського голови Віталія Кашика (на фото) та директора луцького підприємства «ПІК» («Пошук, Ініціатива, Контакт») Олександра Антипенкова.
10:05
Ковельчани долучилися до патріотичного проекту «З Батьківщиною в серці», який стартував минулого року на день Незалежності. Тоді у Ковелі почали вишивати сорочку для найбільшого в світі монумента Тарасу Шевченку, що на березі Турії.
09:05
Команда Центру НПВ «СІЧ» взяла участь у Відкритому обласному турнірі з Рукопашу гопак Пам'яті Артура Лі, який проходив 19-го травня у місті Стрий, Львівської області.
25/04/2024 Середа
24.04.2024