Судова система «бортонула» Галину Артюшенко

26 Жовтня 2018, 15:42
Галина Артюшенко 3418
Галина Артюшенко

Парадоксальна ситуація сталася із позовом підприємиці до Ковельської міської ради.

Нагадаємо, що секретар громадської ради при Ковельській міській раді, підприємиця Галина Артюшенко, чий торгівельний кіоск у Ковелі на бульварі Лесі Українки місцева влада хоче демонтувати, подала до міськрайонного суду позов, у якому просила визнати договір оренди земельної ділянки під кіоском поновленим на той самий строк і на тих самих умовах.

Відповідачем є міська рада, третіми особами на її стороні значаться ремонтне житлово-комунальне підприємство № 2, ковельчани Дмитро Райчук та Руслан Швай.

Ковельський міськрайонний суд під головуванням судді Тараса Наваляного відмовив у відкритті провадження, мовляв розгляд даної справи віднесено до юрисдикції господарського суду, який, у свою чергу, теж відмовив, начебто це підсудність місцевого суду.

Виступаючи на сесії міської ради 25 жовтня, Галина Артюшенко назвала недостовірною інформацію, яку за день до того під час колегії поширив міський голова Олег Кіндер, про що повідомляв Район.Ковель у публікації «Член виконкому вибачився перед мером Ковеля за свою ініціативу».

«Я вчора прочитала на сайті про те, що я не погодилася із тим місцем, яке ми ходили оглядали. Зразу хочу сказати, що це недостовірна інформація озвучена, тому що я з членами виконкому Семенюком і М’якотою, з активістами виходили до готелю «Лісова пісня», погоджували місце», – заявила Галина Артюшенко.

За словами підприємиці, чиновники нав’язують укладання сервітуту терміном на півроку, а вона боїться, що потім їй можуть відмовити у наданні місця і «викинуть звідти».

Читайте також: Олег Кіндер задіює виконком, щоб демонтувати кіоск Галини Артюшенко

Коментарі
26 Жовтня 2018, 18:59
Правильно зробили! Так їй і треба! Поставила свій маф серед вулиці.
26 Жовтня 2018, 19:30
Коли Кнопи здохнуть
26 Жовтня 2018, 20:06
Не помилюсь, якщо скажу що маф Артюшенко вже стоїть на тому місці до двадцяти літ, а нові мафи на бульварі виросли на протязі року. На землю що під мафом Артюшенко є кадастровий номер, договір оренди, який пролонгований автоматично і він є на карті міста. Шукав і не знайшов кадастових номерів на землю під новими двома мафами і не чув щоб на їх встановлення давала дозвіл міська рада. то кіндер мутить і грають у футбол підприємницею.
26 Жовтня 2018, 20:58
І Мавп здоне
26 Жовтня 2018, 23:17
Сервітуту укладати не має права міська рада, це "кидалово" з першого кроку,
27 Жовтня 2018, 00:45
міська рада ніколи не укладала договір сервітуту. Договір сервітуту готовить Мурай, а Кіндер, якщо має на те бажання то своїм розпорядженням затверджує. Чого на 6 місяців? Щоб через 6 місяців підприємці ішли до нього на поклон, а він продовжувати сервітут або нє. Депутати тут вообще не при ділах.
27 Жовтня 2018, 01:10
Не система бортонула цю пройду і аферистку, а вимоги нової судової системи, куди такі потвори, як мадам артюшенко рвались. Попросту - Євросоюзу, де є чіткі правові норми і пролетарська правосвідомість не спрацьовує. З нового року такі псевдоправозахисники взагалі не матимуть права швендяти по судах, не будучи адвокатами, і це правильно.
27 Жовтня 2018, 12:08
Ви свідомо ображаєте гр. Артюшенко, яка, як любий громадянин України має право звернутись до суду за захистом своїх порушених прав, і вже суд має встановити хто аферист, або хто чиї права порушив. Суди існують на кошти платників податків, які в тому числі сплачує і гр. Артюшенко. І це її право, як і кожного з нас, ходити в суд самостійно чи наймати адвоката. Ні з нового року, ні через 10 років це право ніхто у громадян не відбере. Суд взагалі має бути один і доступний для кожного, а не гра у футбол
27 Жовтня 2018, 12:19
Вчи нове законодавство України, прийняте найдемократичнішою в світі владою, і переконаєшся, що не правий.
27 Жовтня 2018, 12:26
Тобто, ви важаєте, що гр. Артюшенко не має права звертатись до суду з позовом? Підкажіть мені де таке я можу прочитати в новому законодавстві, щоб на всякий випадок знати що і мені в суд дорога закрита.
27 Жовтня 2018, 12:46
Хай би звернулась до адвоката Демчук чи Косцьовята, все залежить який сформульовано предмет і підстави позову. А якщо там викладено набір слів ( з шизофренічним і параноїдальним мисленням) популістичного характеру - то відповідний і результат
27 Жовтня 2018, 13:15
Конощучці пишуть заяви в суд адвокати-профі Ковальчук, Агеєва-колишня суддя і вона програла усі справи з тріском навіть в апеляції. Чи не з шизофренічним і параноїдальним мисленням) популістичного характеру адвокити чи юристи писали позов конощучці до адмін. суду який відмовив у відкритті провадження ? Чи то що було - не тупі адвокати писали, бо якби Конощук писав сам, то в нього все вийшло б класно, бо він не тупіший за Ковальчука, он скільки земельних ділянок направо/наліво з його легкої руки пішло і ніхто не прикопався. Артюшенко не адвокат, а у таких профі суд виграла.
27 Жовтня 2018, 15:09
Це не артюшенко виграла це агеєва не допрацювала
27 Жовтня 2018, 16:08
недопрацьоване в ковельському судді можна було виправити в апеляції, чи писали апеляцію щоб попіаритись7
27 Жовтня 2018, 20:42
В апеляції уже не можна було виправити, Бойчук прописав неупереджено і чітко, незважаючи на колишню суддю
27 Жовтня 2018, 20:49
А якби артюшенко свою справу оскаржила,то за підсудністю повернули б назад Наваляному, а так строки поновлювати , але такої підстави як не знала і не оскаржувала не має . Хіба через ВС, але поки відкриє провадження то кіоск тю-тю, і на його місці благоустрій-клумба з розами для "вовчиці".
27 Жовтня 2018, 22:20
Бойчуку - Ваша честь! Правильне рішення прийняв, а"секретар" занадто переймається справами Артюшенко. До Дідицького слабо вчипитися, чи там можна й по пиці схопити?
28 Жовтня 2018, 21:11
Та кому потрібна ваша дурна Артюшенко? Цілеспрямована - так, сина-злочинця і наркомана зуміла відмазати, можна поважати. То схолонула б, сиділа тихенько. Ні, хочеться пригод на свою дупу. Вже є і ще будуть. Клімакс...
28 Жовтня 2018, 23:10
Як буде новина тут про Дідіцького то відповідно і коментувати буду, а так яким боком "бортанута" Галя до Дідіцького?
29 Жовтня 2018, 10:13
Цей аптечний кіоск невідповідає жодним вимогам здійсненя даного виду діяльності.Це "газова камера" для продавця та відвідувачів.Де наша доблесна Держпродспоживслужба?????...Ганьба!
29 Жовтня 2018, 10:13
Цей аптечний кіоск не відповідає жодним вимогам здійснення даного виду діяльності.Це "газова камера" для продавця та відвідувачів.Де наша доблесна Держпродспоживслужба?????...Ганьба!
29 Жовтня 2018, 21:23
А син Артюшенко продавав гранати і різне озброєння хіба не з того аптечного кіоска ?
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024