Ковельська влада «мутить» з приватизацією котельні на вулиці Шевченка

23 Січня 2019, 15:22
Ковельська влада «мутить» з приватизацією котельні на вулиці Шевченка 5217
Ковельська влада «мутить» з приватизацією котельні на вулиці Шевченка

Міністерство оборони передало колись місту Ковелю котельню, площею 117 квадратних метрів, але в мерії зараз цю цифру збільшили.

Загадкові речі відбуваються навколо майбутньої приватизації будівлі уже давно не працюючої котельні колишнього військового шпиталю на вулиці Шевченка, 32. 

Нагадаємо, що 27 грудня 2018 року Ковельська міська рада затвердила перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні. У рішенні, серед іншого, вказується котельня, площею 222,6 квадратних метрів. Причому виставити на торги разом із земельною ділянкою під об’єктом запропонував директор підприємства теплових мереж «Ковельтепло» та голова постійної депутатської комісії з питань планування, бюджету і фінансів Володимир Бойко.

Депутат Ковельської міської ради Володимир Косцьов’ят звернувся до мера Олега Кіндера із депутатським зверненням, в якому попросив надати всю наявну у виконкомі інформацію щодо цієї котельні: коли, яким чином, на підставі яких документів котельня разом із земельною ділянкою була виведена із складу державної власності, в тому числі земель для розміщення та постійної діяльності Збройних Сил України – цілісного майнового комплексу військового шпиталю та передана до комунальної власності міста Ковеля?

З відповіддю чиновники «тягнули» десять днів, хоча надані копії двох документів можна було зробити за кілька хвилин. Олег Кіндер повідомив, що в прийнятому рішення міськради трапилася «технічна помилка»: котельня має площу не 222,6, а 147,8 квадратних метрів. Також в рішенні неправильно вказано адресу: вулиця Шевченка, № 115, а має бути – № 32.

Найцікавіше те, що в акті приймання-передачі у 2005 році в комунальну власність міста котельні, яка належала до сфери управління Міністерства оборони України і перебувала на балансі Володимир-Волинської квартирно-експлуатаційної частини, зазначається зовсім інша площа будівлі – 117 кв. м. Про передачу місту земельної ділянки, площею 0,33 га, на якій знаходиться котельня, в документах мова взагалі не йде. Коли в міську комунальну власність було передано земельну ділянку – невідомо.

Очевидно, на цьому місці невдовзі хтось побудує особняк з виїздом на вулицю Шевченка, а територію котельні чиновники збільшили зумисне.

 

Фото Миколи Силюка.

 








 

Коментарі
23 Січня 2019, 18:21
А що десь хіба не мутить..?
23 Січня 2019, 18:44
Ціна питання не котельня , а ЗЕМЕЛЬКА !!! Кіндер і Логінов про це знають , тому їх мучить і ночами не сплять ,щоб якнайшвидше це перевести в гроші . Вони аналогічно поступили з військовими містечками по вул.Ватутіна , Брестській та Володимирській . На цих територіях були капітальні казарми з яких можна було зробити соціальне житло , а на території самих містечок щось для міста, для громади. В кінцевому ітозі все зруйнували , будівельні матеріали продали , землю продали .!!!!!!! Яку суму грошей для бюджету за це отримали ??? Відзвітуйся пане Кіндер !!!!
23 Січня 2019, 19:33
Ціх підорасів треба повісити в цій котельні !
23 Січня 2019, 19:57
Вислати до Путіна в Сибір
23 Січня 2019, 21:10
Вислати<br/>Ні це ніяке не покарання<br/>За військові містечка які могли слугувати тисячам офіцерів -бесхатченків житлом цих тварин<br/>і ім подібним на палю<br/>То вони суки казарми на Володимирській за копійки чеченам продали <br/>Нічого хлопці буде ще майдан в кожглму місті і селі безцього не обійтись<br/>Готовте дупи тварюки
23 Січня 2019, 21:15
Думають все шито крито народ забув<br/>Хер-всіх знаємо і в погонах і з депутатськими ксівами<br/>Тікайте -бо і купол Киівський не врятує
23 Січня 2019, 23:53
По всіх земельних питаннях звертайтесь до кандидата в президенти Гриценка.Він знає що по чому
24 Січня 2019, 01:08
Яким чеченцям-це наш депутат хапнув ту Володимирську земельку за копійки .. <br/>є такий дядя Пєтя якого батько Іван .. <br/>ну а фамілія звісно відома..
24 Січня 2019, 01:31
Все тут правильно! Хай будуються люди а не якись сараи повалени стоять! А кому вигидна вийна той хай и будуэ госпитали нови и ликуэ ГЕРОИВ...
24 Січня 2019, 10:29
Одним словом бюторасти
24 Січня 2019, 11:19
За рокі незалежності не построіли ні одного соціального обьекта у Ковелі ,тількі валять ,ріжуть і крадуть,нація варварів !
24 Січня 2019, 12:00
Шкода ,що цього &quot;не знають &quot; в СБУ, прокуратурі та поліції !!!!! Вони займаються більш крупними справами , на мєлоч не реагують ...
24 Січня 2019, 12:09
В Кіндера будинок згорів , за рік відбудував новий і ще крутіший ...Це люди все життя будуються , тому що не вміло розпоряжаються своїми грішми з зарплати ..., не освідчені так скажемо. За СРСР довго пояснював-би про свої &quot;здібності &quot; в місцях де його соратниця Юля була ... А тут незалежність , демократія ... що хочу те і ворочу !!! Я йому трішки завідую , ну &quot;вміє&quot; мужик жити , вчіться пока він живий !!! В Україні корають не того краде і вкрав , а того хто попитався це зробити. , тому будьте обережні ...
24 Січня 2019, 16:35
цы выйськовы мыстечка були проданы за копыйки &quot;дуже чесним&quot; ШЕВЧУКОМ-мером, ыншы мери до цього не причетны
24 Січня 2019, 18:50
Крадуть що можуть. Хто був покараний за неправильну видповидь депутату? Хоч одна чинуша постраждала?
28 Січня 2019, 12:34
Це питання №1 у Кіндера , він погано спить коли бачить ,що сіжа копійчина на підході ... Головне не повідомляє яка користь від цього буде місту та громаді ? Кстаті прозвітуй , що отримало місто і її громада від ДЕРИБАНУ військових містечок на вул. Ватутіна ,Володимирській, Брестській ..
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром