У Ковелі з'явився центр «Місто ідей», який вже розпочав перший проект. ВІДЕО

13 Березня 2019, 13:32
У Ковелі з'явився центр «Місто ідей», який вже розпочав перший проект 2472
У Ковелі з'явився центр «Місто ідей», який вже розпочав перший проект

У ковельської молоді з’явився новий майданчик для спілкування та самореалізації. Таку місію взяв на себе молодіжний центр «Місто ідей». 

Про це йдеться у сюжеті «12 Каналу».

 

 

 

Попро те, що ковельський молодіжний центр «Місто ідей» відкрив свої двері досить нещодавно, проте уже реалізує перший проект «Лідери майбутнього» за підтримки всесвітньовідомих організацій, як USAID та Корпус Миру США в Україні.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Метою проекту є розвиток діяльності молодіжного центру у Ковелі та сприяти громадянській активності молоді. «Лідери майбутнього» — це 3 місяці безкоштовних тренінгових занять

Попередньо було оголосили конкурс, на який надійшло 45 заявок від молоді віком від 14 до 25 років. До участі у проекті запросили 22 учасники.

На відкриття проекту завітала начальник відділу культури Вікторія Савлук. Вона привітала присутніх та висловила слова вдячності кожному за активність та бажання творити позитивні зміни у рідному місті.

Авторський тренінг на тему «Розвиток лідерства» провела директор табору OHALOW Вікторія Клементьєва з Тернополя. Директор молодіжного центру «Місто ідей» Людмила Зубарєва ознайомила з навичками врегулювання міжособистісних конфліктів.

У майбутньому на учасників чекає ще більше корисної інформації, маса позитивних вражень, нові проекти та знайомства, – кажуть у центрі.

 




Коментарі
13 Березня 2019, 20:59
Молодці! Це значно ліпше, ніж швендяти по місту з пивом та цигарками.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024