Потерпілих ковельчан черговий енергетик зустрів із собакою і палицею в руці

11 Січня 2015, 19:53
2507

У п’ятницю ввечері через перебої в електромережі у мешканців вулиці та провулку Ватутіна вийшло із ладу багато побутової техніки. Перегоріли телевізори, холодильники, котли, мікрохвильові печі, комп’ютери, телефони та інше обладнання.

«Дуже образливо, що не можна було додзвонитися до чергового РЕСу. Мої сусіди Володимир Веніславський та Галина Рева з провулку Ватутіна за власні кошти найняли таксі, поїхали в міліцію, написали заяву про завдані збитки. Потім заїхали до будівлі РЕСу, що на вулиці Грушевського. Люди кликали чергового, телефонували йому, стукали-грюкали в двері, але до них так ніхто й не вийшов. Тоді вони змушені були подзвонити правоохоронцям. І тільки після того, як приїхав наряд міліції, до них, нарешті, вийшов «ресовець» із собакою і палицею в руці», – розповідає пенсіонерка Тамара Малашевська, у якої згорів телевізор та інша техніка.

Тамара Федорівна також говорить, що працівники ковельської філії ВАТ «Волиньобленерго» у провулку Ватутіна встановили над житловими будинками та господарськими спорудами електропровід високої напруги. За її словами, це становить загрозу життю, особливо коли бушує стихія.   

Коментарі
20 Липня 2018, 13:36
Їм по....й ,всі обленерго приватники! що маєте то маєте, нефіг було віддавати!!!! Одиничні випадки по Україні є про відшкодування збитків.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром