У Ковелі буде створений волонтерський центр

16 Січня 2015, 09:40
1250
Активісти місцевих громадських організацій разом із Ковельською районною радою обговорили питання, пов’язані з створенням волонтерського центру, в якому б скоординовано співпрацювали усі волонтери.
 
Про це йшлося 15 січня під час засідання координаційної ради з питань створення волонтерського центру.  
 
Основна мета діяльності центру, як зазначив голова районної ради Ігор Верчук, – допомога військовим та їхнім сім’ям, а також піклування про людей зі звільнених територій.
 
Щоб забезпечити військовослужбовців усім необхідним, мають згуртуватися громадські організації, духівництво, депутатський корпус, волонтерські центри, місцеві підприємці тощо.
 
У створеному центрі кожна громадська організація чи волонтерський центр будуть відповідати за конкретну ланку роботи. Також важливо, що в такий спосіб буде налагоджений тісний контакт між усіма,  хто бажає допомогти.
 
На засіданні були присутні активісти громадський організацій «Правий сектор», «Майдан гідності», «Союз українок» тощо. Усі висловили побажання щодо діяльності майбутнього центру. А також звернули увагу на найбільш актуальних питаннях діяльності волонтерів.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024