Ковельський мер - перший у списку на люстрацію, - "Правий сектор"

18 Січня 2015, 10:16
1143

Керівник волинського осередку "Правого сектору" пояснив, чому організація люструватиме  Олега Кіндера.

Про це розповів обраний у грудні 2014 року керівник осередку Сергій Дружинович під час прес-конференції у п’ятницю, 16 січня.

Голова обласної організації зазначив, що одним з пріорітетних напрямків руху "Правий сектор" є люстрація. Він пообіцяв, що "Правий сектор" на Волині активізує свою роботу з очищення владних кабінетів від хабарників та корупціонерів.

Журналісти поцікавились у Дружиновича, чому саме Олег Кіндер привернув таку увагу люстраторів?

За словами головного волинського "правосєка" стосовно ковельського мера було дуже багато звернень громадян, які просили допомоги у стосунках з міською владою.

Найчастіше на Кіндера скаржаться у зв`язку з земельними питаннями та комунальними негараздами. Також в Ковелі назріла передреволюційна ситуація пов`язана з тим, що влада затягує виділення земельних ділянок родинам мобілізованих.

Дружинович запевнив журналістів, що громадські активісти, серед яких є і "Правий сектор", сформували до ковельської влади та силовиків пакет вимог. Якщо ж чиновники проігнорують думку громади, то активісти обіцяють вдатися до більш жорстких форм спілкування з владою, аж до "сміттєвої люстрації".

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром