У Ковелі п’яний сбушник скоїв ДТП і «відмазався»?

21 Січня 2015, 15:38
2673

У Ковелі працівник СБУ не розминувся з таксі. Про це повідомили користувачі соцмереж.

В інтернет-спільноті «Типовий Ковель» один з користувачів розповів, що працівник СБУ втаранився в таксі. На опублікованих світлинах видно потрощений автомобіль, а у дописі йдеться - це не перша ДТП на совісті сбушника, і що винуватець аварії полюбляє їздити за кремом «під мухою» .


До уваги читачів публікуємо повідомлення з інтернету: «Мій дід працює таксистом ночами. Нещодавно коли він підібрав людей (4особи сиділо в машині) і сам сідав в машину в нього ззаду врізався СБУшник на великій швидкост і розтовк зад автомобіля вщент. Всі пасажири живі, але шкода машини. СБУшнику нічого не загрожує. Пасажири мали знайомих з «Правого сектору» і покликали них для зняття цього відео…».

«Що саме головне - в цього СБУшника подібних аварій було приблизно 4-5, і кожного разу в нетверезому стані», - зазначено у повідомлені.

Також під відео йдеться, що аварія трапилася 21.12.2014 року приблизно півтретьої ночі: «Через дорогу від міліції п'яний водій BMW на великій швидкості врізався в старенький Жигулик таксиста. Доки не здав аналіз крові на алкоголь, вів себе дуже впевнено».

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024