У Ковельському суді «зійдуться» начальник водоканалу і громадський активіст

22 Січня 2015, 08:24
1300
На ранок четверга, 22 січня, призначено слухання аж двох справ за їх участю.  
 
О 10-й годині має розпочатися розгляд цивільної справи за позовом начальника Ковельського управління водоканалізаційного господарства Юрія Рибачка до громадського активіста Миколи Печенюка про захист честі, гідності та ділової репутації, стягнення моральної шкоди, а об 11 годині 30 хвилин – позов з такими ж вимогами, тільки в якості позивача тут вже виступає Печенюк, а відповідачем є Рибачок. Обидві справи розглядає суддя Микола Миронюк.
 
Конфліктна ситуація трапилася 14 серпня 2014 року, коли на територію виробничої бази «Ковельводоканалу», що на вулиці Геологів, прибули депутат Ковельської міськради Олександр Артишук, голова міського комітету профспілки працівників державних установ Єва Савич, активісти Микола Печенюк, Руслан Війтик та Сергій Панасюк
 
Всі вони сказали, що хочуть бути присутніми на зборах працівників підприємства, але адміністрація переконує, що в той день мала відбутися виробнича нарада з питань забезпечення безперебійної роботи підрозділу автогосподарства, і що ніяких зборів трудового колективу, ані профспілки не проводилося. Втім, саме тоді Микола Печенюк привселюдно назвав Юрія Рибачка «злодієм». 
 
Невдовзі начальник водоканалу подав позов до суду. У відповідь, громадський активіст «виставив» зустрічний позов. 
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024