У Ковелі на вулиці Театральній - серія грабежів та вбивство, а міліція нічого не робить?

25 Січня 2015, 09:34
1192

До редакції нашого видання надійшов лист, автор якого, переконує, що у місті Ковелі діє банда грабіжників.

У повідомлені, яке отримали журналісти, йдеться про те, що у місті Ковелі по вулиці Театральній 32 протягом останніх трьох тижнів було скоєно ряд злочинів. Зокрема, на передодні Різдва серед білого дня у будинку пограбували квартиру. Квартира знаходиться на першому поверсі. Грабіжники потрапили до середини шляхом вирізання скла. З помешкання винесли багато речей та техніки.

Також на днях, в одному з під'їздів цього будинку пограбували одного з мешканців. Чоловіка побили і забрали у нього гроші, мова йде про 50 тисяч доларів. Одразу після цього був здіснений напад на дівчину. Десь о 22 годині вона поверталася до дому. До неї підскочив якийсь невідомий і почав душити. Врятувало те, що у двір в'ї хав автомобіль – це і злякало злочинця.

Також у районі будинку за адресою Театральна 32, біля магазину "Арка" часто виривають у жінок сумки. Грабують кілька разів на тиждень, а міліція нічогісінького не робить. Не поставили навіть ніякого патруля.

Наприкінці повідомлення йдеться про те, що тількино стало відомо – 15 січня в районі  вищевказаного будинку знайшли труп дівчини.

Люди налякані. Припускають, що злочини, можливо, скоїли переселенці з Донбасу. Журналісти нашого видання спробують дізнатисся подробиці усіх цих випадків.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром