Ковельська вузлова лікарня стане реабілітаційним центром

10 Лютого 2015, 08:00
1389
Нинішня Вузлова лікарня станції «Ковель» може стати реабілітаційним центром. 
 
Про це йшлося 9 січня під час щотижневої оперативної наради у голови райдержадміністрації Віктора Козака. У нараді, зокрема, взяли участь голова районної ради Ігор Верчук та радник голови райдержадміністрації на громадських засадах В’ячеслав Сидорук.
 
На початку наради Віктор Теодосійович розповів про робочі зустрічі минуло тижня, зокрема, з міністром інфраструктури та з міністром енергетики та вугільної промисловості України.  Під час зустрічі з Андрієм Пивоварськимрозглядалося питання Вузлової лікарні станції «Ковель».
 
Перші два місяці цього року лікарня фінансуватиметься з місцевих бюджетів (Ковель і Ковельський район). А далі буде передана на утримання з обласного бюджету.
 
Як вказав голова РДА, у цьому закладі є цех з виготовлення протезів, який працює за підтримки німецької компанії, а також басейн. Це зараз, як ніколи, актуальне для того, щоб проводити лікування та реабілітацію учасників АТО.
 
Нагадаємо, що під час візиту голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика до вузлової лікарні, він дав доручення до кінця лютого підготувати  проект розвитку цього комплексу  під реабілітаційний центр.  
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром