Бюджетні «вольності» на Ковельщині має перевірити прокуратура, – Корнійчук

18 Лютого 2015, 19:24
2104
Депутат Ковельської районної ради, член фракція ВО «Батьківщина» Анатолій Корнійчук висловив жаль з приводу того, що підготовлений ним депутатський запит на основі колективного звернення жителів села Поворськ щодо списання майна тамтешньої лікарні не був «зарахований» лічильною комісією райради.
 
Хоча Анатолій Авакумович має «на  руках» підписи більше тридцяти колег-депутатів, які були зареєстровані на тій сесії. За його словами, він буде тримати запит на контролі й цього року.
 
«Не можу заспокоїтися через бездіяльність і непослідовність посадовців Ковеля і Поворська. Проігноровано моє депутатське звернення про виділення коштів для відновлення ремонту дитсадка «Сонечко». Не виконано рекомендацію Ковельської РДА від 25 лютого 2014 року щодо згаданого садочка, хоч кошти на цей об’єкт районна рада виділяла. Не відремонтована вулиця Робітнича у Поворську. Втім, і плани були, і кошти на ремонтні роботи використовувалися. Усі перелічені бюджетні «вольності» разом із нецільовим використанням коштів в сумі 421 тисяч гривень для ремонту комунальних доріг мали б стати предметом перевірки органів прокуратури», – вважає Анатолій Корнійчук. 
 
Обранець громади також нарікає на те, що у районі не виконується розпорядження голови ОДА про обов’язкове реагування на критичні зауваження в пресі. Аналізуючи перебіг останніх подій на Ковельщині загалом, і в районній раді зокрема, він не бачить сприяння у здійсненні своїх повноважень.
 
«На підставі пункту 2 статті 14 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» та з метою надання відповіді виборцям, чекаю пояснення з даних питань від тих, хто прийшов «служити людям». Шкода, що колеги-депутати, тим більше діючі та у відставці посадовці, не підтримують мою активність», – заявляє Анатолій Корнійчук. 
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024