Воду на вулиці Кільцевій у Ковелі «розганяли» грейдером

06 Квітня 2015, 13:10
1314
Цю віддалену від центру міста вулицю в мікрорайоні Ковель-ІІ можна сміливо перейменувати на Річкову, зважаючи на рівень води на розбитій дорозі. Коли наприкінці березня розпочалися дощі, то комунальне начальство направило сюди грейдер для «покращення» дорожнього покриття.
 
«Навіщо після дощу таке робити?» – розпитували грейдериста обурені тутешні жіночки.
 
«Президент не дає гроші на ремонт. Жалійтесь в «Білий» дім… Чого повиходили?..» – зазвучала «політінформація» з кабіни землерийної машини, яка рокотала в грязюці. 
 
До чого тут Президент держави, коли не можемо дати самі собі раду? А вулиця тим часом після грейдера перетворилася на суцільне болото. На цьому мешканці з Кільцевої не зупинилися, а зателефонували начальнику комунального господарства. 
 
«Ми до вас нічого не посилали. Це вони самі! Приїдемо – розберемося, подивимося, що вам там нарівняли», – грізно пообіцяв керівник.
 
Щороку жильці диво-вулиці оббивають пороги місцевої влади, яка вустами чинуш торочить одне й те саме: «Кошти виділені на ремонт, чекаємо поки покращаться погодні умови». «Погода покращилася, а кошти на ремонт зникли, і так – щороку. Ми навіть не говоримо про обіцянки депутатів перед виборами», – нарікають ковельчани у розмові з журналістом.
 
«Мій син Іван є учасником АТО. Якось він звернувся до керівництва міста з проханням зробити, нарешті, ремонт вулиці Кільцевої. Ми проживаємо тут вже десять років. Дорогу власними силами замощували і замощуємо кожен перед своїм подвір’ям. До нас приїхав представник міської ради і тільки й того, що розводив руками. Влада пообіцяла закласти гроші на капітальний ремонт у 2015 році. Як насмішка над людьми, привезли дві, чи три, вантажівки старого, битого асфальту та висипали якраз напроти нашого будинку. Ось і весь «ремонт»! Сусідню вулицю Січових Стрільців торік оперативно зробили, минувши нас. То скільки ще триватиме оте неподобство?» – говорить Лідія Медінцева.
 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром