У Ковелі пропонують узаконити стихійну торгівлю

10 Жовтня 2015, 13:20
2131

Облаштувати прилавки для щоденного ярмарку, організувати прибирання та зробити санвузол пропонують у Ковелі, задля окультурення місць стихійної торгівлі.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав кандидат у мери Ковеля Сергій Кошарук.

Кошарук зазначив, що відвідав Привокзальний ринок, де люди торгують просто на асфальті. «Зізнаюся, спершу не надто привітно зустріли, бо люди ще памʼятають, що я рішуче боровся зі стихійною торгівлею у 2006 році», ‒ пише він.

Проте, за словами Кошарука, нині він «більш концептуально» збирається діяти у вирішенні проблеми. «Пропоную облаштувати прилавки для щоденного ярмарку, організувати прибирання, зробити санвузол», ‒ висловлює думку кандидат у мери.

«В результаті ми з господарями гарно порозумілися, чимало з них зголосилися розповсюджувати мою агітпродукцію. Так, спільними зусиллями наведемо лад у місті. Адже ковельчани полюбляють екологічні товари, які виробляють селяни, а останнім добрий у нас збут. Так і має бути. Мої батьки теж мають господарство, тітка торгує сільсгосппродукцією на цьому ринку, тому я дуже добре розумію, як це важливо зробити пристойні умови для торгівлі», ‒ резюмує Сергій Кошарук.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024