У суд викликають для пояснень першого «зама» мера Ковеля

28 Березня 2016, 10:54
1572

У Ковельському міськрайонному суді під головуванням Олега Василюка уже півроку розглядається позовна заява підприємця, директора ТОВ «ВКП «Каскад» Володимира Пархонюка до секретаря міської ради Михайла Гетьмана про захист честі, гідності, ділової репутації та відшкодування моральної шкоди. Третьою особою на стороні відповідача значиться міськрада.

На недавньому судовому засіданні адвокат позивача Геннадій Півень подав клопотання про виклик Михайла Гетьмана для дачі особистих пояснень безпосередньо в суді.

«Відповідач у даній справі, Гетьман Михайло Олександрович, подав до суду заяву про розгляд справи за його відсутності. При цьому, зважаючи на вимоги частини 1 статті 38 ЦПК України, він бере участь в справі через своїх представників. В той же час, вважаю, що певні обставини, які підлягають до з’ясування під час судового розгляду, може прояснити для суду лише відповідач в особистих поясненнях», – заявив у суді Геннадій Півень, якого підтримав позивач Володимир Пархонюк.

Суддя Олег Василюк задовольнив це та інше клопотання представника позивача, викликавши в судове засідання для допиту в якості свідків депутатів Ковельської міської ради VI скликання Олександра АртишукаГеннадія КіндераЛеоніда ПанчукаРомана ЛяшукаВіктора ПацалаяДмитра ШавуЮрія СеменюкаОлександра Чабана, а також Любитівського сільського голову Віктора Павлова, Дрозднівського сільського голову Ніну Колочун та генерального директора ТзОВ «АВТОР» Анатолія Корнійчука.

Судове засідання має розпочатися о 9-й годині 30 хвилин 7 квітня.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024