Мер Ковеля обурився високими цінами на міському ярмарку

18 Квітня 2016, 12:50
1926

На апаратній нараді у Ковельському міськвиконкомі начальник відділу економічного розвитку Юлія Понікарчук повідомила, що передсвятковий ярмарок у місті планується провести у суботу, 23 квітня. При цьому міський голова Олег Кіндер згадав останній ярмарок, який відбувся 9 квітня і вразив високими цінами. 

«Ярмарка передсвяткова, да? Ціни полізли… ну, скачок цін такий, що голова шатається. Переговоріть на цю ярмарку, щоб… запросіть по можливості, мабуть немає сільгоспвиробників, із тим, щоб тільки одна умова – ціна. Ціна, ціна, ціна!» – наголосив Олег Кіндер.

«На тому ярмарку я свою роботу провела. Якби мені пішли на зустріч. І навіть знали, що ярмарка тут цінова, бо я вже попередньо з ними про це говорила. Ну, хай-хай. Є люди, які віднеслися до цього по-людські, і там черги були. Ну, а є такі, що не дуже прислуховувались. Але все – на контролі», – прозвітувала Юлія Понікарчук.

«Ті, хто ціни достатньо високі тримають, взагалі їх не запрошувати на такі ярмарки. Нехай йдуть на базар і там торгують. Тому що ми для них просто зробили ще один базар і вони можуть заробити більший прибуток. Так не може бути. Хто працює з високими цінами, я говорю, даже не запрошувати. Проаналізуйте, промоніторте по цінах, і я ще раз повторюю: запросіть тих, хто може поставити достатньо доступні ціни», – дав вказівку Олег Кіндер.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024