Ковельрада вчинила скандальний майновий «дерибан»

27 Травня 2016, 18:00
1263

Депутати Ковельської міської ради таки надали ковельчанину Геннадію Кравчуку комунальний гараж, який перебуває на балансі підприємства теплових мереж «Ковельтепло» і знаходиться у Ковелі на вулиці Заводська, 27-А. У той же час із власності цього пана підприємству перейде частина гаражного приміщення на вулиці Відродження, 12-Б.

Геннадій Кравчук працює майстром місцевого РЖКП №2 і є зятем депутата міськради з фракції ВО «Батьківщина», голови постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства Геннадія Кіндера. Він запам’ятався тим, що під час грудневої сесії ради заходився кулаками «ламати» опонентів міського голови, а мер Олег Кіндер вперто не звинувачував свояка у провокації чи хуліганстві.

Такий обмін є протиправний, оскільки, згідно Державних санітарних правил планування та забудови населених пунктів, у санітарно-захисній зоні котельні можуть бути розміщені тільки об’єкти, пов’язані з її обслуговуванням. Про цю норму добре знають і брати Кіндери із зятем, і директор ПТМ «Ковельтепло», депутат міської ради з фракції ВО «Батьківщина» Володимир Бойко. Але можновладцям у Ковелі закон не писаний!

Перед цим так званим обміном Ковельська місцева прокуратура навіть виявила корупцію в діях старшого брата мера міста.

До речі, частина гаражного приміщення на вулиці Відродження, 12-Б, площею 25,5 квадратних метрів, приватизовано шляхом викупу малим підприємством «ПМК», яке належить Геннадію Кіндеру, всього за 7752 гривні. Суб’єктом оціночної діяльності виступив Олег Янчук. Висновок про вартість майна було затверджено рішенням виконкому Ковельської міської ради № 471 від 18 листопада 2011 року. Вже через рік, а саме 13 грудня 2012 року, Геннадій Кіндер продає своєму зятю Геннадію Кравчуку отих 25,5 «квадратів» за 6474 гривні. Таку ринкову вартість встановив той самий Олег Янчук.





Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39