На стадіон можна ходити без перешкод, – ковельська мерія

31 Травня 2016, 17:17
2032

У травні 2003 року відбувся конкурс на право довгострокової оренди цілісного майнового комплексу структурного підрозділу РЖКП №1 – стадіону «Сільмаш» на вул. Грушевського, 8а.

Його переможцем було визнано Юрія Шлюєва, який уже протягом 13-ти років власним коштом забезпечує утримання, функціонування та розвиток майнового комплексу. У 2003 році підприємець організував роботи і профінансував реконструкцію бігових доріжок. Крім того, у співпраці з міською владою проведено благоустрій території, ‒ пишуть Вісті Ковельщини.

Відповідно до умов договору оренди № 296, укладеного між відділом по управлінню майном комунальної власності виконавчого комітету Ковельської міської ради та Шлюєвим, орендар надає вільний доступ громадянам до бігових доріжок та атлетичних майданчиків, які розміщені на території комплексу, в ранкові і вечірні години згідно з режимом роботи стадіону (п. 5.19 договору). Також на безоплатній основі на стадіоні проводять тренування спортсмени ДЮСШ та спортивних клубів міста.

Вбиральня, яка розміщена на території комплексу, використовується під час проведення загальноміських спортивних, видовищних та інших заходів.

Нині ведеться реконструкція з добудовою другого поверху адміністративно-побутового приміщення стадіону, яка погоджена рішенням Ковельської міської ради від 27.06.2013 року, № 39/54, та триває ремонт спортивних роздягалень. На час виконання робіт з технічних причин та дотримання техніки безпеки центральний вхід на стадіон було закрито. Для доступу громадян до бігових доріжок та спортивних майданчиків орендар облаштував два входи – зі сторони вул. Вітовського  та вул. Грушевського.

Отож ковельчани мають можливість без перешкод відвідувати стадіон для занять спортом і оздоровлюватись.

Нагадаємо, суддя міськрайонного суду Єлизавета Агеєва стверджувала, що на початку березня Юрій Шлюєв в присутності інших відвідувачів стадіону влаштував їй публічний скандал з приводу відвідування цієї спортивної арени.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024