На ковельському ринку вхід до магазину загатили шинами

20 Липня 2016, 23:04
1174

Скандальна ситуація виникла на території госпрозрахункового ринку біля Привокзальної площі: люди, які тут торгують, обложили автомобільними шинами магазин підприємця і заявили, що не дадуть торгувати.

Цим магазином володіє підприємець Микола Капітула, який хоче свою торгову площу здати в оренду приватній фірмі, що продає одяг, взуття та інший товар і має у різних містах України магазини «Все від 40 грн.». На ковельському ринку такий самий крам коштує в рази дорожче. Ось торговці й обклали колесами вхід до торговельної «точки» конкурентів. Серед емоційного натовпу виділялись представники влади: голова депутатської фракції «УКРОП» у Ковельській міській раді Ігор Пініс та працівники відділу поліції.

«В самому центрі міста, на привокзальному ринку – шини, барикади, пікети, ще трохи – й блок-пости підуть. Юрба невдоволених підприємців, депутати, громадські активісти, охоронець ринку, навіть кілька переляканих міліціянтів (бо без собаки). І ні одного журналіста, які зазвичай з’являються на місці подій ще до її початку. Пороблено?» – пише у Фейсбуці нік «Alex Petrovich».

Наше видання подає відео сюжети з місця події, не коментуючи скандал. Нехай кожен сам робить висновки.





Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024