Екс-депутат Ковельської міськради судиться із санаторієм «Турія»

03 Жовтня 2016, 09:00
1613

Ковельське приватне підприємство «Приватбуд» хоче стягнути з Волинського обласного санаторію матері і дитини «Турія», який знаходиться у Ковелі, майже 30 тисяч гривень заборгованості, включаючи пеню, 3% річних та індекс інфляції.

Керівник «Приватбуду» Леонід Панчук зазначає, що 15 квітня 2015 р. між сторонами був підписаний договір підряду по влаштуванню укосів у 2-му спальному корпусі санаторію, директором якого тоді був Віталій Донець. Згідно документів, виконано роботи на суму 35 771,22 грн. Заклад розрахувався частково, заплативши фірмі лише 10 тисяч гривень.

Ухвалою господарського суду Волинської області порушено провадження по справі та зобов’язано відповідача подати письмово обґрунтовані доводи та заперечення по суті та предмету спору, в тому числі в частині нарахування штрафних санкцій. Однак санаторій «Турія» ці вимоги не виконав, а явку свого представника в судове засідання не забезпечив.

Присутній в суді Леонід Панчук позов підтримав в повному обсязі та наполягав на його задоволені.

Враховуючи відсутність представника санаторію та необхідність уточнення позивачем вимог в частині стягнення нарахувань штрафних санкцій, головуюча суддя Валентина Пахолюк відклала розгляд справи на понеділок, 3 жовтня, на 11 годину.

До речі, Леонід Панчук та Віталій Донець є однопартійцями по «Батьківщині». На виборах 2015 року Леонід Борисович балотувався до Ковельської міської ради, будучи депутатом двох її скликань, а Віталій Вікторович, який є наближеною людиною до ковельського міського голови Олега Кіндера, «йшов» до Волинської обласної ради по списках Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» у багатомандатному виборчому окрузі № 45 (м. Ковель). Невдовзі депутати Волиньради перевірили діяльність санаторію «Турія» і виявили тут майже 4 мільйони боргів, а директора звільнили…

Цього року один з підприємців відсудив у санаторію «Турія» третину мільйона гривень.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром