Загиблому ковельчанину встановлять меморіальну дошку

30 Листопада 2016, 15:46
1124

Керівник апарату Степан Топольський за участю заступника голови районної ради Олександра Пасенковського, військового комісара Ковельського об'єднаного міського військового комісаріату Сергія Гладуна, окремих начальників відділів райдержадміністрації провів засідання організаційного комітету з відзначення в районі Міжнародного дня волонтера, Дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування.

Про це повідомляють у прес-службі Ковельської РДА.

Під час засідання було зазначено, що День  Збройних сил України, Міжнародний День волонтера, свята, які сьогодні неподільні. У зв'язку з цим в районі заплановано ряд заходів. Члени оргкомітету скоординували дії відповідальних за проведення районного заходу, аби все відбулося на належному рівні. Даний захід відбудеться 6 грудня в центральній районній бібліотеці об 11.00 год.

5 грудня відбудуться урочисті тематичні заходи для військовослужбовців у військових частинах, дислокованих на території району.

З метою посилення національно-патріотичного виховання дітей та молоді, в загальноосвітніх школах району відбудуться зустрічі учнівської молоді з військовослужбовцями, патріотами та волонтерами, учасниками  бойових дій.

Під час оргкомітету військовий комісар Ковельського об'єднаного міського військового комісаріату Сергій Гладун анонсував про відкриття пам’ятної дошки загиблому учаснику АТО Анатолію Шиліку, військовослужбовцю 51-ої механізованої бригади, командиру мінометної батареї, яке відбудеться 5 грудня об 11.00 годині біля Ковельського об'єднаного міського військового комісаріату.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром