На ковельського мера Кіндера подала до суду його ж підлегла

22 Грудня 2014, 17:00
1407
На ранковій оперативній нараді у Ковельському міськвиконкомі міський голова Олег Кіндер бідкався своїм підлеглим, що на нього подала позовну заяву начальник відділу по управлінню майном комунальної власності Вікторія Васінович, яка наразі перебуває на стаціонарному лікуванні.
 
Як стало відомо з джерел у Ковельському міськрайонному суді, позивачка просить визнати незаконним та скасувати розпорядження Олега Кіндера про накладення на неї дисциплінарного стягнення.
«Я вважаю Розпорядження Ковельського міського голови від 18.11.2014 року № 306-ро «Про накладення дисциплінарного стягнення на Васінович В.П.» незаконним, безпідставним і таким, що винесене з особистих мотивів – неприязних стосунків міського голови Кіндера О.О. та його першого заступника Трофимука А.В. до мене, оскільки я не вчиняла жодних дисциплінарних проступків, не порушувала трудової дисципліни (жодного прояву послаблення контролю і вимогливості до підлеглих та порушення правил етичної поведінки посадових осіб виконавчого комітету Ковельскої міської ради не вчиняла)  та належним чином і в повному об’ємі виконувала всі свої посадові обов’язки», - йдеться у позовній заяві. 
 
Вікторія Васінович також просить суд стягнути з міського голови на свою користь моральну шкоду в розмірі десяти тисяч гривень.
Головуючим по справі є голова Ковельського міськрайонного суду В’ячеслав Лесик. Попереднє судове засідання має розпочатись 24 грудня о 10 годині 30 хвилин.
 
До речі, Вікторія Павлівна, як відомо, була головою Ковельської міської виборчої комісії на місцевих виборах 2010 року за квотою ВО «Батьківщина». При її головуванні мером Ковеля став керівник місцевої партійної організації «Батьківщини» Олег Кіндер, який обійшов чинного на той час міського голову Сергія Кошарука всього лиш на 26 голосів. 
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024