Ковельський мер хизується дорогим годинником

29 Грудня 2014, 08:00
1474

Олег Кіндер носить на руці коштовний швейцарський годинник. Аналогічну марку годинників полюбляють і останні диктатори Європи - Путін та Лукашенко.

Ковельський міський голова під час зустрічі з громадськими активістами "засвітив" коштовний годинник швейцарської фірми  PATEK PHILIPPE.

Ця компанія спеціалізується на випуску статусних годинників для заможних бізнесменів та політиків. Вартість найдешевшого хронометру складає десятки тисяч доларів. В оздобленні годинників використовується золото, платина, сапфірове скло, дорогоцінне каміння та шкіра крокодила.

Визначити, яку саме модель годинника носить на руці Ковельський міський голова визначити, не вдалося. На офіційному сайті компанії PATEK PHILIPPE та на сайті, де пропонують купити дешеву копію дорогих годиників, ця модель відсутня.

Це дозволяє припустити, що годинник Олега Кіндера був виготовлений у складі невеличкої лімітованої версії, як це часто роблять виробники статусних речей.

Годинник з руки Олега Кіндера найбільше нагадує хронометр з колекції Grand Complications. Годинники цієї серії коштують десятки та сотні тисяч доларів залежно від оздоблення. Ціна окремих екземплярів доходить до мільйона "баксів".

Втім, не треба виключати і можливості того, що довірливий Олег Олексійович став жертвою невідомих шахраїв, які скориставшись його бажанням випромінювати крикливе багатство "втулили" ковельському меру банальну підробку.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024