На Волині з’явився ще один новинний сайт

01 Грудня 2016, 14:43
2166

Сучасний сайт міста Ковеля Kowel.com.ua з 1 грудня 2016 року працює за новою адресою kowel.rayon.in.ua

Колектив видання Kowel.com.ua прийняв рішення про модернізацію і ребрендинг видання, аби читачі мали змогу отримувати наш інформаційний продукт в зручних для себе форматах.

Для досягнення цієї мети редакція обрала платформу від мережі гіперлокальних видань Район.in.ua, яка на сьогодні найбільш динамічно розвивається і дає можливості використовувати різноманітні інформаційні технології для оперативної, інтерактивної та нетипової подачі публікацій.  

Співпраця з мережею Район.in.ua дозволяє вийти на новий рівень місцевим ЗМІ. Наразі у мережі вже успішно працюють 7 районних сайтів:  Район.Луцьк, Район.РожищеРайон.Камінь-КаширськийРайон.ЛюбомльРайон.ШацькРайон.Горохів і Район.Острог.

Найновіше видання Район.Ковель у партнерстві з мережею Район.in.ua буде продовжувати традиції, започатковані на Kowel.com.ua, і запозичуватиме досвід колег. Уже сьогодні підписуйтеся на емейл-розсилку, Push-повідомлення та наші сторінки у соцмережах (ВконтактеTwitterFacebook), щоб нічого не пропустити.

Матеріали Kowel.com.ua, які отримали найвищі рейтинги, можна переглянути в архіві сайту Район.Ковель.

З питань розміщення реклами звертайтеся за телефоном 098 027 67 97 та пишіть на редакційну електронну скриньку [email protected] .

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024