Ковельчанці потрібна ваша допомога!

02 Грудня 2016, 13:22
2294 Джерело: https://pogliad.ua

Ковельчанці Наталії Устимук терміново потрібна операція. Допогти зібрати необхідні кошти просять її рідні.

Про це пише «Про Ковель».

«Наша сім’я уклінно просить всіх небайдужих людей врятувати життя  нашій донечці, матусі Наталії Устимук. Їй терміново необхідна операція на серці, а саме – протезування висхідного відділу аорти та аортального клапана. Такі складні операційні втручання роблять лише в Київських клініках і за чималі гроші. В національному інституті серцево-судинної хірургії ім. М.М.Амосова, де Наталія вже отримала консультацію в кардіохірурга, операція коштуватиме 80 тисяч гривень. На жаль, в нашій родині таких грошей немає, а їхати на операцію необхідно терміново. Хвороба постійно про себе нагадує, дуже тривожить. А коли ми ще й отримали невтішний висновок провідного фахівця в галузі кардіохірургії, професора Ростислава Вітовського, то хвилювання побільшало, адже операцію необхідно робити, як то кажуть, вже сьогодні, а грошей на неї немає», - ідеться у дописі.

Декілька слів про Наталю: вона виховує синочка (дитина неповнолітня), працює. Якщо комусь у свій час необхідна була допомога, Наталія Устимук відгукувалася не задумуючись. Тепер же їй самій вона знадобилася.

«Просимо Вас, дорогі українці, врятуйте Наталю. Наперед дуже дякуємо всім, хто відгукнеться на наш крик про допомогу», - звертаються до небайдужих рідні Наталі.

Тел.: 0685626125.

Картка Приватбанку: 5167987201799059.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024