Кіндер потрапив в газету "Сім'я і дім" разом з подругою Фіделя Кастро

08 Грудня 2016, 18:39
2330 Джерело: http://www.volynpost.com/

Купуйте свіжий випуск улюбленого тижневика «Сім’я і дім» від 8 грудня!

Нещодавно помер Фідель Кастро, лідер кубинської революції і у далекому від берегів Карибського моря Володимирі-Волинському заплакала українська жінка Марія, обіймаючи черепаху, подаровану Команданте у 1982 році – на згадку про стрів Свободи. Матеріал про подругу Фіделя Кастро – тема номера.

Тим часом боєць «Азову» з Нововолинська Олексій Буторін випадково потрапив у кліп Антіна Мухарського «Балада про АТО».

Читайте також репортажі як мер Ковеля проводив журналістам екскурсію містом і чим славиться тамтешнє медичне об’єднання. 

У селі Журнавники на Горохівщині археологи провели розвідкові дослідження і виявили невідомі досі поховання вояків угорської армії. Які ще історичні скарбниці відкрили науковці – читайте на сторінці «Місцини». Там же дізнаєтеся, про село Іванчиці Рожищенського району, був парк закладений відомим ірландським ботаніком Діонісієм Міклером, про Прибузьке лісництво, де встановили відеокамери біля годівниць диких звірів, і про нові туристичні стежки для велопрогулянок у зоологічному заказнику «Зубр».

На сторінці «Діти» читайте про юного винахідника з Луцька, який змайстрував робота-пилососа з підручних матеріалів і переміг зі своїм винаходом на всеукраїнському конкурсі. 

Традиційно у номері новини Волині, програма телепередач, рецепти, кросворд, гороскоп, прогноз погоди і багато приватних оголошень.

Купуйте! Передплачуйте! Не пропустіть!


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024