У Ковелі зловили наркомана, який крав солодощі

05 Січня 2017, 16:42
2309

18-річного ковельчанина, який крав солодощі в магазині, затримали в Ковелі.

У правопорушника поліцейські виявили також пакет із марихуаною, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

У листопаді минулого року до Ковельського відділу поліції звернулась із заявою про крадіжку солодощів із продуктового магазину керуюча торговельним закладом. Правоохоронці затримали злодія на гарячому під час крадіжки шоколадок. Ним виявився 18-річний житель Ковеля. Як з’ясували поліцейські, молодий чоловік впродовж листопада та грудня з прилавків магазину викрав солодощів майже на 1 тисячу гривень.

Під час поверхневого огляду у правопорушника поліцейські виявили та вилучили поліетиленовий пакет із речовиною рослинного походження зеленого кольору, зовні схожою на наркотичну. Згідно з висновком експерта, це – канабіс, вагою 44 грами.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.185( Крадіжка) та ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Коментарі
06 Січня 2017, 12:09
такого поняття, як &quot;поверхневий огляд&quot; - законом не визначено, і таких дій не передбачено.Закон України «Про міліцію» не передбачає зовнішній огляд, а за змістом статті 239 Статуту патрульно-постової служби міліції України зовнішній огляд є частиною процедури особистого огляду. Міліція уповноважена проводити огляд лише затриманих.<br/>Розвели хлопчину.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром