Ковельський «Майдан Гідності» переобрав керівництво

11 Січня 2017, 14:04
2379

9 січня відбулись звітно-виборні загальні збори громадської організації «Майдан Гідності».

Відповідно до Статуту організації, координатор та Президія організації обирається терміном на один рік. Тому до порядку денного було внесено питання про звіт координатора організації, про проведену роботу в 2016 році, обрання координатора та президії організації на 2017 рік, – йдеться в повідомленні ГО у Facebook.

Координатор організації в 2016 році Ігор Верчук детально ознайомив присутніх із результатами роботи за звітний період, наголосив, що в основному діяльність була спрямована в чотирьох напрямках: суспільно-політичному, благодійно-волонтерському, просвітницькому та патріотичному вихованні. В обговоренні доповіді взяли активну участь всі присутні й дійшли висновку, що громадська організація в 2016 році працювала досить ефективно.

Щодо виборів координатора на 2017 рік, на голосування було винесено кандидатуру громадського діяча, волонтера підрозділу «Вбережу» Василя Марчука, котрого й було обрано координатором одностайно.

До складу президії було обрано учасника бойових дій, офіцера ЗСУ Романа Буска, учасника Революції Гідності, нагородженого орденом «За мужність ІІІ ступня» Володимира Мовчана, волонтера Едуарда Сколінчука, громадську діячку Ніну Ліщук та учасницю революції Гідності, дружину бойового офіцера ЗСУ Юлію Гребенюк.

Крім того учасники зборів обговорили низку важливих проблемних питань: незаконну забудову прибережної смуги та забруднення річки Турії, роботу ДП «Ветсанзавод», виділення земельних ділянок учасникам бойових дій, поновлення стели пам’яті «Небесної сотні» та інше.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024