У Ковелі повідомили про замінування

13 Січня 2017, 11:35
2327

Учора, 12 січня, о 16.35 у чергову частину Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення від невідомого про те, що в одній із багатоповерхівок на вулиці Незалежності в Ковелі замінований підвал.

Під час детального огляду приміщення вибухонебезпечних предметів не виявили. Загрози для життя та здоров’я людей немає, – повідомляють у прес-службі волинських правоохоронців.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група Ковельського відділу поліції, спеціалісти вибухотехнічного відділу ГУНП, керівництво ГУНП та Ковельського відділу поліції.

Під час проведення детального огляду підвалу житлового будинку на вулиці Незалежності вибухонебезпечних предметів не виявили. Евакуація людей не проводилась. Загрози для життя та здоров’я громадян немає.

Відомості про дану подію поліція зареєструвала в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Поліція звертає увагу громадян на кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності. Згідно з чинним законодавством такі дії передбачають покарання від 4 до 8 років позбавлення волі.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024