Дочка загиблого Героя з Ковеля отримала у подарунок принтер

14 Січня 2017, 13:52
2734

У Різдво своє 16-річчя святкувала Таня Шилік. Вона мріяла про принтер, щоби полегшити собі навчання і стала другою дитиною Небесного Легіону, чия мрія здійснилась.

Про це повідомляють координатори проекту Меценати для солдата у Facebook.

«Нам прийшлось трішки побігати по Ковелю, щоби знайти і привітати дитину з такою знаменною датою, тому що Таня відмічала день народження у колі подруг. Але ми з цим квестом успішно впорались і змогли вручити подарунок, чим ми завдячуємо подружжю Олені та Андрію з Чернівців!» – йдеться в дописі.

«Окрім того, волонтерських рух Мeцeнaти для сoлдaтa (МдС) щиро дякує Наталія Попова та Людміла Савіна за вирішення транспортної комунікації по Ковелю, а Володимир Косінець за суттєву знижку під час придбання товару у Iсity.in.ua! Також спасибі усім небайдужим людям, що репостять наші статті і долучаються фінансово!» – додають волонтери.

«Маєте бажання підтримати дітей - переказуйте кошти нашому головному координатору даного проекту Natali Sky (Приватбанк: 4149-4978-1590-0321 Скиба Наталія Миколаївна), зазначаючи, на яку саме дитину адресуєте! Це допоможе скластись по частинам на якусь нормальну річ. Також можна до нас присилати вже готові подарунки, аби ми у зазначений час могли тій дитині святково вручити до якої прихильне ваше серце!» – розповідають про ініціативу у дописі.

Волонтери нагадують, що організовують благодійний (додатковий) концерт «Коляда з Тетяною Ціхоцькою», який відбудеться 16 січня 2017 року в приміщенні Драмтеатру о 16:00 – у той самий день, що і головний захід (основна різдвяна шоу-програма стартує о 19:00 і квитки на цей концерт купуються у драмтеатрі), але на 3 години раніше. Вартість одного благодійного квитка на 16:00 від МдС – 70 грн. Прибуток від виручених коштів піде на підтримку дітей Небесного Легіону.

Довідково:

«Діти Небесного Легіону» – одна із ініціатив волонтерського проекту «Меценати для солдата». «Долучитися до підтримки дітей Героїв, загиблих у зоні АТО, тепер стане ще легше! Волонтерський рух Мeцeнaти для сoлдaтa (МдС) запускає новий проект під назвою «ДІТИ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ – за місяць до свята». Його мета – привернути увагу громадськості до дітей Героїв, які через війну втратили своїх батьків, а також дізнатись про їхні потреби, проблеми, мрії, аби спільними зусиллями й по мірі можливості завчасно підготувати подарунок дитині чи реалізувати якесь бажання.

За місяць до Дня народження дитини у ФБ-спільноті проекту публікуватиметься історія про неї, а також її побажання щодо подарунків на це свято. Це дасть змогу волинянам, місцевим патріотам і підприємцям, нашим друзям і партнерам, а також представникам діаспори долучитися матеріально до здійснення дитячих мрій і задоволення першочергових потреб в даній родині.

Ми не можемо гарантувати, що омріяний подарунок для дитини буде реалізований упродовж місяця на 100%, але ми сподіваємось, що лише спільними зусиллями постараємось втілити в життя найзаповітніші бажання дітей, у кого війна забрала безтурботне майбутнє за батьківськими плечима.

Розпочинаючи цей проект, ми плекаємо надії на реалізацію не лише його безпосередньої мети – подарунка для дитини на День народження, а й на значно глибші та серйозніші цілі. Хотілося б сподіватися, що історії про життєві реалії дітей Героїв, які ми будемо описувати, допоможуть цим знедоленим родинам знайти нових друзів, віддані споріднені душі. Було б чудово, якщо хтось зможе підтримати у майбутньому такі сім’ї не тільки морально, але хоч почасти й фінансово.

У коментарях під основним постом кожної статті про дитину та її сім’ю на сторінці даної ініціативи від МдС – усі бажаючі зможуть домовлятися про те, хто який подарунок робитиме дитині, або на яку часткову співучасть у придбанні цього подарунку погоджується. Також можна буде просто фінансово допомогти сім’ї, звернувшись до координаторів та отримавши банківські реквізити родини; дізнатися розміри взуття та одягу чи просто надіслати привітальну листівку на згадку.
Давайте подбаємо про незабутні Дні народження дітей наших полеглих Героїв разом!», – розповідали про проект координатори.

Коментарі
15 Січня 2017, 02:45
Де держава і чиновники
15 Січня 2017, 02:46
ДЕ державааааа
15 Січня 2017, 02:47
Де влада
16 Січня 2017, 15:42
Влада і чиновники перш за все повинні подбати за себе, наприклад купити мікрохвильовки.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024