На Ковельщині реконструюють амбулаторії: шукають підрядників

15 Січня 2017, 14:17
1972

Охочі взяти участь у конкурсних торгах на відбір підрядника для реконструкції та ремонту амбулаторій у Ковелі та районі мають ще 30 днів для подачі пропозицій.

У січні 2017 року від двох потенційних учасників закупівлі NCB-W-6.1.1 «Реконструкція та капітальний ремонт приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, 31 об'єкт (1 фаза)», оголошеної наприкінці листопада 2016-го, отримано листи, в яких обидва просять продовжити граничний термін подання пропозицій. Окрім цього, в одному з листів були ще додаткові запитання щодо надання роз’яснень до тендерної документації цього пакету закупівель.

Щодо власне пакету закупівель NCB-W- 6.1.1 уточнюють, що 31 об'єкт поділили на 5 лотів. Й учасники торгів можуть подавати тендерні пропозиції на один або кілька з них. Конкурсні торги будуть проводитися за процедурами національних конкурсних торгів відповідно до Керівництва Світового банку.

Зацікавлені особи можуть отримати подальшу інформацію та ознайомитись з тендерною документацією в управлінні капітального будівництва Волинської ОДА.

Серед переліку об’єктів, реконструкція чи капітальний ремонт яких здійснюватиметься на І етапі впровадження (2016-2017 роки) є й ковельські.

Зокрема у Ковелі планують реконструювати приміщення басейну за адресою вулиця Відродження, 12Г під амбулаторію загальної практики сімейної медицини. Також під реконструкцію підпадає нежитлове приміщення, розміщене на вулиці 40 років Перемоги,11. Із нього також планують зробити  амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

Крім того, запланована реконструкція приміщень котелень під Зеленську амбулаторію загальної практики сімейної медицини на вулиці Ковельській, 43а в с. Зелена Ковельського району.

Коментарі
15 Січня 2017, 17:28
До Товстиги звертайтесь. В нього в Луцьку є абашники. То й вам щось ще перепаде на відкат.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром