Ковель: мешканець Любомля побив та пограбував чоловіка

30 Січня 2017, 15:19
1469

У Ковелі на одній із вулиць зловмисник побив 29-річного місцевого жителя та викрав у нього мобільний телефон, гроші та золотий ланцюжок.

Поліція встановила особу правопорушника та затримала його. Проводиться досудове розслідування, – повідомляють волинські правоохоронці.

Постраждалий повідомив, що близько 6 години на одній із вулиць Ковеля невідомий чоловік наніс йому тілесні ушкодження та відібрав мобільний телефон, гроші й золотий ланцюжок. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень постраждалого чоловіка госпіталізували.

«Поліцейські провели ряд оперативних заходів і встановили особу зловмисника. Ним виявився 32-річний житель Любомля. Чоловіка уже притягували до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічного злочину. Наразі правопорушника затримали в порядку статті 208 КПКУкраїни та помістили  до ізолятору тимчасового тримання», – повідомив начальник Ковельського відділу поліції Іван Тусь.

Поліцейські встановили, що окрім грабежу цей молодий чоловік у кінці вересня 2016 року викрав електропилу, електрогенератор, 4 автомагнітолита телевізійну приставку «Т-2» із  підсобного приміщення 41-річного жителя Ковельського району. Викрадені речі поліцейські частково вилучили під час санкціонованого обшуку.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.186 (Грабіж) та ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу. Триває досудове розслідування. Правоохоронці причетність правопорушника до скоєння інших злочинів на території району.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром