ДСНС закриває у Ковелі рятувальну станцію

31 Січня 2017, 14:04
2956

Керівництво Державної служби України з надзвичайних ситуацій вже поставило це завдання перед своїм головним управлінням у Волинській області, намагаючись «повісити» фінансування на місцеву владу. Хоча свого часу самі ж «еменесники» просили передати їм рятувальну станцію з комунальної власності міста.

«Зараз уже поставили питання перед управлінням Державної служби з надзвичайних ситуацій щодо розформування нашої рятувальної станції. Тобто питання буде ставитись знову. Вже вони награлися і віддають знову. Питання буде про комунальну власність. Хороші фахівці. Підготовлені водолази. Виконували роботу не тільки на пляжі на водосховищі, а і на всіх водних змаганнях», – проінформував на апаратній нараді начальник відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки виконкому Ковельської міської ради Юрій Дідковський.

Такий крок «надзвичайного» відомства викликав подив у начальника фінансового управління міськвиконкому Валентини Романчук. Адже дана ліквідація відбувається серед року, коли бюджети щойно затверджені.

«Років п’ять назад, коли саме затопило Прип’яттю поліські наші всі території, Балога тоді прилетів. Його призначили міністром еМ-Че-еС і тоді перебрав всі… Борис Петрович Клімчук, царство йому небесне, попросив, щоб передати їм. Передали. Погралися, як ви кажете, і посеред року, ні сіло ні впало, на тобі Боже, що мені не гоже. Ну що? Буде передаватися фінансування? Ні», – нарікав на дії столичних чиновників міський голова Олег Кіндер.

За словами Юрія Дідковського, на рятувальній станції працювало п’ять рятівників. Всі вони, як твердить Юрій Михайлович, вже скорочені. Станція у Ковелі вважалася однією з найкращих у Волинській області, діяла вона не сезонно, а цілий рік.

«Ну, то що? Давайте почекаємо, може передумають? Може…», – сказав без оптимізму Олег Кіндер.

Коментарі
31 Січня 2017, 19:33
чернова доьра справа для українського народу.
31 Січня 2017, 20:29
нафіга нам рятувальники, якщо ми всі вміємо плавати
05 Квітня 2017, 13:34
Ти дегенерат а не чемпіон. Вмієш плавати хіба що у своїй постелі, коли обісцишся
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024