На сесії Ковельської міськради Кіндера запідозрили у «кнопкодавстві»

03 Лютого 2017, 09:57
2978

Це сталося наприкінці пленарного засідання, коли депутати прийняли за основу проект рішення про створення тимчасової комісії з розробки регламенту міської ради VII скликання.

Голосування вже завершилося, як секретар міськради Віра Федосюк зайшла до сесійного залу і швидкими гучними кроками на високих підборах попрямувала до свого робочого місця в президії. Коли ж на електронному табло з’явилися результати поіменного волевиявлення, то «голос» Віри Іванівни, як не дивно, було враховано «За». Біля її карточки для голосування в цей момент на відстані протягнутої руки знаходився тільки міський голова Олег Кіндер. І лише він міг натиснути чужу кнопку. Або результат навмисне «підправив» хтось із секретаріату сесії?

Цей факт викликав справедливе обурення у депутатів, зокрема, з фракції «Солідарність».

«Вона проголосувала. Да. А як?» – якось розгублено мовив Олег Кіндер про секретаря ради і засміявся.

Депутати нагадали забудькуватому головуючому, що Віри Федосюк не було в залі. То як вона могла голосувати?

«Дистанційно», – чи то всерйоз, чи то жартома «допоміг» відбрехатися меру депутат з фракції «Батьківщина» Володимир Бойко.

«Олег Олексійович, прокоментуйте, будь ласка, не голосування секретаря ради. Віра Іванівна виходила. Не голосувала. Як так виявилося, що вона проголосувала?» – продовжила тему «кнопкодавства» депутат з фракції «УКРОП» Галина Стасюк.

«Можу прокоментувати. Вона прийшла і сіла перед голосуванням», – «двинув» неймовірну версію міський голова, наче в залі зібралися люди або сліпі, або з провалом пам’яті.

«Віра Іванівна йшла. І правильно депутати зауважили, що вона не проголосувала. Як так сталося, що голос її був зарахований? Поясність будь ласка», – допитувалася Галина Миколаївна.

«Прийшла і проголосувала», – зациклився на відвертій брехні перед десятками свідків Олег Кіндер.

«Що відбувається у залі?!» – обурювалася Галина Стасюк.

«Ви українською мовою зрозуміли? Да? Маєте право подати на мене або в суд або прокуратуру», – вкотре виголосив завчену фразу ковельський міський голова. 

Коментарі
03 Лютого 2017, 12:12
Вова Бойко як у бочку пер...нув, "дистанційно". Кочегар, одним словом!)))
03 Лютого 2017, 12:14
А я даавно хочу бютівця Вову кинути у топку
03 Лютого 2017, 12:16
виженіть та стасучку, хай іде вагони миє.
03 Лютого 2017, 12:23
Ні честі,ні совісті ! Гнати треба такого мера с........ю мітлою !Депутати!Робіть вже що - небудь для припинення такої безкінечної ганьби.
03 Лютого 2017, 12:33
а мені фкдосючка подобається я як її побачу, то аж млію.
03 Лютого 2017, 13:18
вагони мити піде кіндер і федосючка - на пару, скоро вже.
03 Лютого 2017, 14:16
Безкарність призводить до вседозволеності. Підтримую пропозицію коментатора під ніком "Ганьба".
03 Лютого 2017, 14:53
а чого тіко мера ? дупататів теж !
03 Лютого 2017, 15:42
Боляче читати як майже на кожній сесії депутати дозволяють міському голові принижувати їхню честь і гідність,а зачить і нашу також .Хочу нагадати шановним депутатам що ми обирали Вас зовсім не для того щоб ви дозволяли принижувати будь-кому честь і гідність вашу. а значить і нашу - ваших виборців.Робіть належні висновки.
03 Лютого 2017, 18:02
Стасюк може не тілько помити вагони або дебіла, а ще й може ту помилку природи підмити, то так, що вже не буде чого з-за угла поеазувати. Кіндер як побачить Стасючку, аж кипятком сцить, бо вона йому не змовчить, а далі буде ще цікавіше! Молодець Галина Миколаївна - патріотка, активістка, щебетуха і просто порядна скравжня українська жінка! Ще б пару таких жінов в раду і в Кіндера серце від розпачу не витримало б !
03 Лютого 2017, 18:04
Стасюк може не тілько помити вагони або дебіла, а ще й може ту помилку природи підмити, та так, що вже не буде чого з-за угла показувати. Кіндер як побачить Стасючку, аж кипятком сцить, бо вона йому не змовчить, а далі буде ще цікавіше! Молодець Галина Миколаївна - патріотка, активістка, щебетуха і просто порядна скравжня українська жінка! Ще б пару таких жінок в раду і в Кіндера серце від розпачу не витримало б !
03 Лютого 2017, 20:18
Сердючка тільки і може підмити.Запити їй всі пишуть, вона деякі слова незнає шо то таке.А так сварлива баба.
03 Лютого 2017, 20:46
Ви знаєте,я б СТАСЮК пропонував на мера,вона і запити подає.і валить правду матку всім.Молодець ,таких,як вона потрібно побільше.А що ті образовані,тільки крадуть.УКРОП з такими ,як Галина не прогадав,а тільки рейтинг собі підняв.
03 Лютого 2017, 21:27
Особливо на пару з Коцовятом.
03 Лютого 2017, 21:48
Не по понятиям-в общак падло не кидает
03 Лютого 2017, 21:53
ви Галина Миколаівна мОЛОДЕЦЬ І ВАГОНИ ВМІЄТЕ ПОМИТИ І ШАВОК ВИВЕСТИ НА ЧИСТУ ВОДУ НЕ ЗВЕРТАЙТЕ УВАГИ НА ТИХ В КОГО ВЖЕ ПОЧАЛАСЬ АГОНІЯ ШАВКА ГАВКАЄ А КАРАВАН ІДЕ ВИПРАВДАНЕ ІМЯ НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ ДІЙСНО ЛЮДИ ПРОГОЛОСУВАЛИ А ТІ ХТО ЗА 200 ГРН ПРОДАЛИСЬ ХАЙ ІХ СОВІСТЬ МУЧИТЬ МИ ВАС ПОВАЖАЄМ
03 Лютого 2017, 22:14
Розпочаті справи треба доводити до кінця.Де повторні листи до Тимошенко,в СБУ та в генпрокуратуру?Скільки вже можна людей за дурнів мати ?
04 Лютого 2017, 00:34
респект і уважуха фотографам,фотки просто бомба,дякуємо всім містом,адже ми в змозі побачити правдивого мера,жахливого насправді.
04 Лютого 2017, 00:48
Да-а-а! Маленька Вєра то шо нада! І посадова низенька, в Кіндера губа не дура!
04 Лютого 2017, 00:49
Вова Бойко і деякі інші таваріщі Кіндера деколи начебто жартома, але госро колють Кіндера прямо в дихалку. І він тоді скаженіє. Або Янок - надав на сесії Артюшенко Галині слово щоб та привселюдно спитала Кіндера де його декларація. Навіть якби сам спитав, то не так би різонув Кіндеру душу, як таким ляпасом! Молодці кіндерята! Пора змиватись і перебігати хто в БПП, хто в УКРОП, а хто тоже й далі, в коноплі, наприклад... Хоча перед останньою сесією здається що Кіндер вже вискочив з конопель, або спустився на грішну землю на луноході бо була в нього цілу сесію якась неприродня ржачка. то може й не помнить як нажав на Вєркіну кнопку і якщо він думає що всі депутати сліпі і глухі, не чули й не бачили як після голосування Вєрка цокала каблучками, коли гребла по сесійному залу до президії, то й правда Кіндер був не в адекваті. А я бачив і на біблії можу заприсягнутись!
04 Лютого 2017, 00:58
ТО ШО КІНДЕР ГАД ПОПАВ,ДЕПУТАТИ РОБІТЬ ВИСНОВКИ.ДАВІТЬ МАВПУ.ДОТИСНІТЬ,ТОЖ ВИ ВЖЕ ДУЖЕ БАГАТО ЗРОБИЛИ,ШОБ НАМ ПОМОГТИ .
04 Лютого 2017, 01:11
Пані Стасюк подавайте Кіндера в суд за фальсифікацію голосування на сесії! Подавайте!!! Добре хоч Ви не боїтеся, а прості люди Вас підтримають. Повірте. Банда має відповідати за брехню!
04 Лютого 2017, 01:44
Пані Галино ! Продовжуйте писати листи.Від Ваших листів користі більше, ніж від балаканини всіх депутатів.
04 Лютого 2017, 01:50
Пані Стасюк не звертайте уваги на тих голодранців що тут пишуть. Їм аж скули зводить від злості і безпорадності бу підходять кранти. А Ви ж маєте таку депутатську підтримку, громади, а ще ж Ваша подруга і ваш помічник Артюшенко позовну заяву Вам напише і в суді захистить, а при потребі, протягнете Кіндеряку аж до Євросуду, хай мавпа начувається! Людоньки! Давайте гуртом підтримаємо пані Стасюк, хто має які на Кіндера компромати - несіть їй все, а я тоже поможу: підвезу куди/коли треба, чайом/кавою напою, забезпечу бумагою, конвертами, навіть заплачу судовий збір, при потребі заплачу за довєрєность, бо я свідомий громадянин. А Кіндер задрав уже нас всіх! Пані Стасюк, давайте завтра зустрінемось і обговоримо план дій. В мене є Ваш номер телефону і вам позвоню, а пишу відкрито щоб вороги бачили що підтримка у Вас є і буде! Слава Україні! Ковель без Кіндера! Банду геть!
04 Лютого 2017, 02:05
Галина Миколаївна і Сергій Дмитрович сьогодні два лідера в раді.Є також ще декілька депутатів,які заслуговують на увагу,але не видно щось їхньої принципової позиції.
04 Лютого 2017, 02:14
Видно Галя добре шкодить Кіндеру,коли про її так багато пишуть.Дивлячись на теперішніх депутатів,то вони кожен відстоює свій бізнес,пішли в раду,щоб заробляти бабоси.
04 Лютого 2017, 09:05
Федосучка рулить!
04 Лютого 2017, 12:38
Правда, а чом не подати Кіндера до суду, по-перше сам проситься, а по друге справа виграшна, свідків повний зал, то ж треба якось задовольнити просьбу Кіндера, а він дааааааааааавно просить, та все ніхто не наважується, а тут і спонсор є. Хай кіндеряка походить по судах, не тільки атовцям ходити і тут не напише щоб суд розглядав без його участі, інакше в мусорному баку або на вилах в суд доставимо. Соава Україні і Стасюк Галині!
04 Лютого 2017, 12:55
На 100% згідний з коментатором "Федосючка...".Дозволю собі доповнити останє речення названого коментатора: "Слава Україні і Стасюк Галині та АРТЮШЕНКО ГАЛИНІ !"
04 Лютого 2017, 13:29
Більшість депутатів Волинської облради підтримали створення комунального закладу «Волинська обласна лікарня «Хоспіс» на базі колишньої вузлової лікарні станції Ковель."Слава Стасюк Галині та АРТЮШЕНКО ГАЛИНІ !А Сердючка останню рубаху на собі рвала шо будк лікарняі шо?
04 Лютого 2017, 13:59
Переконаний:В ході проведення акції "Ковель без Кіндера" названі вами найбільш активні ковельчанки повністю реабілітують себе за не до кінця вдале розвязання проблеми вузлової лікарні.
04 Лютого 2017, 15:19
названі вами найбільш активні ковельчанки повністю реабілітують себе за не до кінця вдале розвязання проблеми вузлової лікарні.Ніфіга собі, не до кінця вдале розвязання проблеми вузлової лікарні.Так вже фініш,що далі розвязувати? Не реабілітовуватись треба в відповідати! За язика ніхто не тягнув.
04 Лютого 2017, 16:01
За моїми спостереженнями в коментарях до цієї статті простежується небачена раніше одностайність в оцінці багатьох серйозних питань.Респект і уважуха всім авторм таких коментарів!.Закликаю коментаторів не зупинятися на досягнутому,а рухатися далі в напрямку напрацювання конкретних дієвих механізмів контролю та впливу на владу.
04 Лютого 2017, 16:38
Шановані в місті пані Галини:Артюшенко та Стасюк не повинні ні за що відповідати та реабілітуватися-вони на своєму рівні зробили все що від них залежало на &quot;відмінно&quot;.Відповідати повинні ті депутати обласної ради,які не змогли вміло скористатися чималою підтримкою громади Ковеля.Маю тверде переконання в тому.що в ході проведення акції &quot;Ковель без Кіндера&quot;названі найбільш активні громадські активістки міста знову проявлять себе з найкращого боку.<br/> ході проведення акції &quot;Ковель без Кіндера&quot; названі вами найбільш активні ковельчанки
04 Лютого 2017, 16:41
Стасючки не було у тій більшості, але ковельчани дякують їй за те, як вона &quot;останню рубаху на собі рвала&quot; і слава Стасюк Галині за те що вона є і давить таких як ти, бо такі як ти рвуть лише чуже, громади. Кожен за свої діяння відповідатиме перед богом, не тобі судити.
04 Лютого 2017, 17:44
Стасюк це наш лідер,не від її залежала доля лікарні,вона зробила і робить багато на благо громади.Ми простий люд,будемо її підтримувати при будь яких обставинах.Можливо ті верхи і не дотримали того ,що обіцяли,але стільки звернень які вона написала, і різного роду поїздок,які ми з Миколаївною пройшли і проїхали,то нехай ГОСПОДЬ БОГ дає їй здоровя,і далі боротися за правду та справедливість,а вона є,і надіюсь,що правда переможе зло.
04 Лютого 2017, 18:05
Повністю підтримую попереднього дописувача медика,це правда ,що ми вдячні Стасюк Галині за пройдений тяжкий шлях з нашим закладом,а те що Палиця не дотримав свого слова, то виборці думаю оцінять на чергових виборах.
04 Лютого 2017, 18:13
Стасюк- Палиця це УКРОП,То хто кого прокинув?
04 Лютого 2017, 18:19
Стасюк це наш лідер.Ну прямо вождь.Коли на сесії Рибачок звітував за авто які купив То Пініс ше шось пробував мямлити а стасючка засунула язика в дупу і мовчала як миша.Хоч до того верещали ,корупція, корупція і чим закінчилось?Так само як з лікарнею.Знову будуть виправдовуватись ? не до кінця справу довели?
04 Лютого 2017, 18:27
Шановнна Галино Олексіївно!<br/>В першу чергу приношу свої найщиріші вибачення за дуже гостру критику(можливо часом не зовсім обєктивну) на адресу Громадської ради при міській раді.Хочу Вам ще нагадати про те,що Ви кілька разів запрошували мене до співпраці в ГР,а я все відмовлявся.Повідомляю Вас,що я нарешті дозрів до співпраці і хотів би прийняти участь в реалізації хоч деяких пропозицій запропонованих авторами коментарів під ніками: &quot;,,Ганьба!!!,Аксіома.Виборець(13:42),ДО ГРОМРАДИ.за Правду,Галині Артюшенко,до пані Стасюк,Федосючка...(10:38;04.02.)&quot; З нетерпінням чекаю на Вашу відповідь.Краще по телефону або в &quot;лічку&quot; у ФБ.
04 Лютого 2017, 18:30
Саме Стасюк питала в Рибака долбаного.чи правда,що куплені машини в Безеки і.т.д.Так що Стасюк добре банді перешкоджає,Пініс також молодчина,він не мямлив,а говорив,так що дорогі УКРОПИ СЛАВА ВАМ І УКРАЇНІ.
04 Лютого 2017, 18:40
То чого ти прохожий не прийдеш на сесію ради,а Стасюк тобі слово надасть,якщо щось вона не знає,то ти такий знавець прийди і розкажи,а то тільки пиздиш.В нас 36 депутатів,я переконаний,що якби всі робили те,що робить Стасюк,а то було б більше толку,а то тільки бла-бла.
04 Лютого 2017, 19:05
Перестаньте ви вже так дебільно вилизувати мене ! Ви що геть дурні і не розумієте того що пришвидшуєте проведення акції &quot;Ковель без Кіндера&quot;?
05 Лютого 2017, 02:15
Ативність учасників дискусії упала майже до нульової позначки.Ця обставина промовисто свідчить про єдине-зміни на краще Ковелю не загрожують.Сумно, але такі реалії життя .
09 Лютого 2017, 18:02
Федосюк непогага кандидатура на місього голову.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024