Начальник Ковельського ЦНАПу спростувала слова мера міста

10 Лютого 2017, 12:01
4017

На засіданні виконкому Ковельської міської ради мер Олег Кіндер з гордістю повідомив, що міський ЦНАП минулого року прийняв біля 60 тисяч людей, а це є, за його словами, «практично 95 відсотків всього населення міста Ковеля».

«65 тисяч населення за рік, ну це не значить, що кожен побував. Це люди зверталися по два і три рази», – спростувала градоначальника та уточнила начальник ЦНАПу Тетяна Солодун (на фото).

Як каже Тетяна Вікторівна, не просто було налагодити співпрацю з усіма відділами, «з тими повноваженнями, що передані», але ЦНАП з цим всім справився і отримав додатково ще послуги по соціальному обслуговуванню населення.

«Виникає багато питань. На сьогодні ще немає належної бази по реєстрації територіальної громади. Це дуже викликає незадоволення людей, які мусять збирати довідки. Довідки про склад сім’ї в нас видаються в «жекові». Відділ, який складається з двох чоловік, не може справитися з тією інформацією, яка йде. Ну, просто не може. Програма, яку область розробила, не дає можливості отримати інформацію. Звіти всі робляться в ручну і це при тому, що в нас комп’ютеризація зараз на такому високому рівні. Програма дуже погано працює. Відповідно, це викликає незадоволення громадян, які мусять збирати ці довідки по всіх установах», – говорить Тетяна Солодун.

Крім того, в рамках децентралізації до повноважень ЦНАПів мають передати реєстрацію актів цивільного стану населення (там є 7 послуг), реєстрацію автомобілів та видачу посвідчень водія.

«Оце гарне приміщення, яке в нас є, уже ми не можемо розмістити… У нас більш працюючих. У нас сьогодні там працює 10 адміністраторів і 5 реєстраторів. І більше громадян ми прийняти фактично не зможемо. Для цього нам потрібно приміщення. Міська рада знає ці наші проблеми. Планується великий зал сесійний, який поряд із ЦНАПом, зробити там капітальний ремонт. Це не треба чиновникам, це потрібно нашим громадянам. Я думаю, всім було б зручно просто в одне місце прийти і всі послуги отримати. Не ходити по «жеках», не ходити по всіх-усюдах, а прийти і зробити за один, за два дні все, що необхідно», – вважає Тетяна Солодун.

Міський голова Олег Кіндер каже, що відносно переобладнання великої сесійної зали під ЦНАП проекту ще не має. 

Коментарі
10 Лютого 2017, 15:34
Повністю підтримую :" ... всім було б зручно просто в одне місце прийти і всі послуги отримати. Не ходити по «жеках», не ходити по всіх-усюдах, а прийти і зробити за один, за два дні все, що необхідно», – вважає Тетяна Солодун...".Висновок простий:необхідно вишукати кошти на виготовлення проектної документації та на проведення ремонтних робіт в приміщенні колишнього великого сесійного залу.Для бездомних собак зручності створюємо, а ковельчани хіба гірше собак?
10 Лютого 2017, 19:21
"переобладнання великої сесійної зали під ЦНАП проекту ще не має", зато Мурай своєчасно справляється з проектами будівництва окремим "бізнесменам".
10 Лютого 2017, 20:26
Якщо сесійну залу віддадуть під ЦНАП, то куди поїде цирк?
10 Лютого 2017, 22:12
Дуже хочу знайти рішення міської влади щодо реконструкції підвальних приміщень під приміщення міського архіву та реконструкції міського архіву під сесійну залу, а також рішення про реконструкцію великого сесійного залу під ЦНАП. Шукаю на офіційному сайті і не можу ніяк знайти. Може хтось допоможе знайти???
11 Лютого 2017, 00:01
Кіндер знову наговорив. Солодун його спростувала і виступила. Після її виступу Кіндер знову наговорив. Солодун слова більше не надали, щоб не позорила Кіндера. Білий дом зажигає!
11 Лютого 2017, 01:01
Я запитував про рішення на реконструкцію. Хто вирішив, де і коли, номер рішення? Де його можна прочитати?
11 Лютого 2017, 10:51
Луцький ЦНАП вже давно працює через пошту. І ніяких приміщень не потребує. Залу вам давай.
11 Лютого 2017, 17:13
Нічого Ви не знайдете і ніхто Вам нічого не надасть.САМОДУР КАЙФУЄ!
11 Лютого 2017, 22:06
Тетяна Вікторівна, стара Хабарниця.... Не соромно понти ганяти?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром