Бахів: злодіїв затримали «на гарячому»

13 Лютого 2017, 14:23
5211

Троє мешканців Турійського району викрали із території ферми, що в селі Бахів Ковельського району, дві акумуляторні батареї, вартістю 10 тисяч гривень.

Зловмисників затримали в порядку ст. 208 КПК України. За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, – повідомляють волинські правоохоронці.

«У п’ятницю, 10 лютого, близько третьої години до Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення від 52-річного місцевого жителя про те, що поблизу охоронюваної території ферми він виявив підозрілих осіб на автомобілі. На місце події негайно прибули працівники поліції та з’ясували, що троє мешканців Турійського району 28, 22 та 19-ти років пробрались на територію ферми сільськогосподарського товариства в селі Бахів. Зловмисники викрали дві акумуляторні батареї «Веста» з автомобіля «КамАЗ», залишили їх у сховку та приїхали викрасти інші акумуляторні батареї із автомобіля МAN, але на заваді стали працівники поліції», – повідомив керівник Ковельського відділу поліції Іван Тусь.

Оперативники встановили місце схову викрадених батарей та вилучили їх. Сума нанесених збитків становить 10 тисяч гривень.

Один із зловмисників притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема, за скоєння крадіжки, незаконне поводження зі зброєю та за погрозу працівнику правоохоронного органу.

Усіх зловмисників слідчі затримали в порядку статті 208 КПК та помістили їх  до ізолятора тимчасового тримання. Автомобіль, на якому пересувались крадії, також затримано.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, покарання до шести років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.




Коментарі
13 Лютого 2017, 19:01
То знову був циганський табір з Чернівців
14 Лютого 2017, 14:43
бахов, это моя родина
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024