Ледь повалив його, – волинянин розповів, як затримував ковельського вандала

02 Березня 2017, 13:17
3609

Сільський голова з односельчанами самотужки затримали чоловіка, який молотком розбивав  могили на кладовищі села Тупали Турійського району.

Перед тим цей чоловік пошкодив металевим молотком 26 надмогильних мармурових пам’ятників та 4 дерев’яні хрести у селі Старі Кошари, – пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Як розповів Миляновичівський сільський голова Василь Ніколайчук, який власне і впіймав зловмисника, його попередили телефоном про те, що вандал наближається до цвинтаря в Тупалах. Разом із групою людей, серед яких був працівник МНС, Василь Ніколайчук негайно виїхав на місце події і застав вандала «на гарячому» – чоловік міцної статури розбивав молотком могилу. Побачивши людей, зловмисник скочив на підводу, намагаючись втекти. Однак сільський голова наздогнав його, зв’язав та викликав поліцію.

«Ледь повалив його, чоловік виявився крепким – високий, масивний», – пригадує сільський голова.

Згодом на місце події приїхали ковельські та турійські правоохоронці, а також дружина та син затриманого. Родичі були вдячні, що йому не дали наробити ще більшої біди, адже чоловік має психічні розлади.

Як з’ясувалося, у Старих Кошарах 51-річний зловмисник пошкодив велику кількість могил, у Тупалах – не встиг.

Коментарі
02 Березня 2017, 18:51
це Випадково не той що ще має посвідчення АТО і не одноразово їздить з рушницею????<br/>Він з старих кошар
27 Квітня 2018, 15:49
Таку людину можна тільки рострілювати....
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром