У Ковелі особливих діток вчили малювати кавою

10 Березня 2017, 09:40
1897

У Центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів відбулось творче заняття на тему «Мамине свято!», приурочене  Міжнародному жіночому дню.

Найперше дітям розповіли про історію виникнення свята та його традиції. А далі всі взялись створювати неповторний подарунок для найріднішої людини, – повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

Фахівці Центру вирішили спробувати нову техніку – малювання кавою. Кава – не тільки незвичайний матеріал для малювання, а й екологічний продукт. Кавова техніка малювання в Україні тільки зароджується, але вона надзвичайно популярна у світі. У Європі цей напрямок використовується як один з видів арт-терапії. Центр реабілітації дітей інвалідів також крокує у ногу із часом, тому ми разом з вихованцями теж вирішили спробувати свої сили.

Дітки з радістю використовували каву під час створення своїх «шедеврів» для  мам та бабусь. Техніка нова для нас, але досить цікава і  безпечна. Естетичний смак, розвиток дрібної моторики пальчиків рук та фантазія – одні з основних переваг малювання. Позитивний настрій та море емоцій – таким був девіз заняття! Найкращий подарунок – це подарунок, створений власними руками!


Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром