Відкритий лист ветеранів МВС

12 Березня 2017, 13:15
8252

Шановні ветерани та пенсіонери Збройних Сил, МВС, кримінально-вико­навчої служби, МНС, податкової міліції, інших збройних формувань України у місті та районі!

До Вас звертаються члени первинної ветеранської організації Асоціації ветеранів Міністерства внутрішніх справ України у м. Ковелі, підтримані пенсіонерами і ветеранами кримінально-виконавчої служби, МНС, міліції на транспорті.

30 січня 2017 року у Києві відбувся форум ветеранів органів внутрішніх справ за участю представників МВС України, Мінсоцполітики України та Пенсійного фонду України. Представником Пенсійного фонду України офіційно було поінформовано присутніх, що є законні підстави для проведення перерахунку раніше призначених пенсій рядовому і начальницькому складу органів внутрішніх справ, а саме:

- статті 10,17 та 22 Конституції України;

- стаття 63 Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби та деяких інших осіб»;

- Постанови КМУ №988 від 11.11.2015р., №947 від 18.11.2015р. та №45 від 13.02.2008р.

Це – перелік основних нормативних документів, що зобов’язують державні органи виконавчої влади проводити перерахунок раніше призначених пенсій відповідним категоріям військово­службовців та інших осіб у зв’язку із зміною грошового забезпечення таких категорій, чітко регламентовано їх обов’язки по проведенню перерахунку та встановлені терміни і дати його проведення.

Не дивлячись на наявність позитивних судових рішень (Постанов іменем України регіональних судів) з цього питання, внаслідок безконтрольності та безвідпо­відальності як Верховної Ради України, так і Кабінету Міністрів України, питання перерахунку пенсій продовжує повністю ігноруватись, тим самим ігнорується Конституція України, Закони України та діючі нормативні акти України.

Для вирішення даного питання у Києві створено Всеукраїнський коорди­наційний комітет пенсіонерів та ветеранів збройних формувань України (голова Іван Кібкало). Під керівництвом комітету у грудні минулого року у столиці України та обласних центрах проведені Всеукраїнські акції протесту пенсіонерів-силовиків (06.12. та 20.12.2016р.).

Не залишились осторонь і ковельські пенсіонери-силовики (перекривали міжнародну трасу Київ-Варшава). Дякуємо усім учасникам акцій спротиву за активну участь та фінансову підтримку. Тільки разом ми зможемо вибороти право на гідне пенсійне забезпечення кожного із нас. Наша перемога – у нашій згуртованості та масовості.

Тому звертаємось до керівників ветеранських організацій Збройних Сил України, МНС України, податкової міліції та інших збройних формувань держави у місті Ковелі, активних членів цих організацій приєднатись до міського координаційного комітету з метою проведення подальшої боротьби за право на своє виживання, посилюючи тиск на владу. Для цього потрібні Ваша підтримка, Ваша активна громадянська позиція пенсіонерів-силовиків.

Контактні телефони членів міського комітету:

- рада ветеранів МВС – 0682335032;

- рада ветеранів КВС – 0677516116;

- рада ветеранів міліції на транспорті – 0681913423.

За дорученням загальних зборів – Олексій БУДКОВ, голова первинної ветеранської організації Асоціації ветеранів Мін­істерства внутрішніх справ України у м. Ковелі.

Коментарі
12 Березня 2017, 15:46
Оці так звані бувші менти вже обнагліли вкрай. Давай їм пенсію персональну, трасу перекривають. Хай скаже оцей от Будков, яка у нього пенсія, хай порівняє її з пенсіями наших пенсіонерів , які не працювали в ментовці. А це мінімальна 1247грн - до 1800 грн . А нього мінімум 3000 і йому ще мало???? А може всім пенсіонерам хай пенсію підвищать спочатку хочаб до ментовської пенсії , бо переважна кількість Ковельських пенсіонерів живуть переважно на 1247 і трасу не перекривають, а ця ментовська наволоч все життя в кабінеті штани протирала, має вислугу років, пенсію військово - ментовську, і йому иало????????????????? Геть обнагліли наволоч ментовська
12 Березня 2017, 16:52
Те що ти зараз сидиш і клацаєш пальцями по літерах означає те що в тебе є компютер і самі пальці і в цьому немала заслуга працівників міліції яких ти негідник називаєш ментами а вони берегли падло твій спокій, і під ножами та кулями щодня ходили, щоб ти щення сидів зараз здоровенький і всяку херню писав!
12 Березня 2017, 17:06
а той що відповів ковельчанину то напевно сексот ментів раз так захищає їх бо дійсно коли менти мають пенсію в 3 тис. грн то їм мало а що робити пенсіонерам які мають найменшу пенсію і вони не в змозі навіть вийти на двір не то що блокувати траси. Я рахую що всі повинні мати однакову пенсію шоби достойно прожити свій вік бо вони в свій час вітдали своє здоровье і життя на ту довбану владу
12 Березня 2017, 18:01
Ті Будкови ще ті суки
12 Березня 2017, 18:14
добити і з почестями похоронити !
12 Березня 2017, 18:16
Згідно Конституції , всі громадяни нашої країни мають право на достойне життя.Незалежно чи працюючі громадяни чи пенсіонери.Пенсіонери особливо, тому ,що це вони побудували все, що є в нашій країні і що захопила кучка людей, яка виділила їм мізерні пенсії на які неможливо прожити, а заробити вони вже не в змозі, здоров"я не те. Стид і срам тим можновладцям, які встановили собі зарплати з 6 нулями, а людей похилого віку кинули напризволяще, зробили жебраками. Гуртуйтесь всі,тільки так можна щось змінити. Молодці ветерани міліції.
12 Березня 2017, 20:12
Давайте в першу чергу не будемо забувати,що ми є люди і в свою чергу будемо мати повагу один до одного
12 Березня 2017, 20:14
При чому тут Будков, адже мова йде взагалі про пенсіонерів
12 Березня 2017, 20:18
Ще є заступник Будкова, а саме Василь Васильович-це взагалі непорядна людина
12 Березня 2017, 20:28
Пам'ятаю Василя Васильовича, як він працював в КВІ, то бачив тільки гроші
12 Березня 2017, 20:44
Козачук В.В любить грошенята, мав з ним справу.Після зустрічі-негативна думка про нього і не тільки в мене одного
12 Березня 2017, 20:54
Хто біля чого ходить, той об те і мажиться
12 Березня 2017, 22:30
доживеш до пенсії от тоді поговоримо
12 Березня 2017, 23:01
Незрозуміло прожити все житя на льготах(ЗА ЩО?)а тепер пенсія мала а що нам говорети,з 15 рокі трудова і загальна50 і злопатою дружив що рук зарас незнаю куда діти а главни без ПІЛЬГ маю мінімалку може мені допоможити?
12 Березня 2017, 23:34
В дискуссию вступать не хочу, но еще раз убеждаюсь сколько у нас в стране тупых дураков. При чем здесь мент он или как его фамилия? Я думаю если у шахтера или литейщика устанавливается высокая пенсия и есть вредный стаж - то это Закон Украины. Если у ментов или вояк устанавливают свою пенсию которая подлежит перерасчету только в определенных условиях - то это Закон Украины. Если есть необходимость, то этот Закон можно менять, но когда он этот Закон действует - то его должны ВСЕ соблюдать и исполнять. Это во всем мире так с пенсиями полиции и военных (как впрочем даже и в путинской параше). Тем более более пенсии прокуроров, судей (30тыс.гр.), нац.банк. (80тыс.гр.) или планируемые зарплаты судей в (300тыс.гр!!!) и пенсии 80% от этой суммы уже стали в порядке вещей. Я например не думаю, что человек который сейчас сидит в окопах ВСУ под пулями и минами террористов-днрастов должен получать в будущем пенсию 1200гр.. Рисковать жизнью захочет не каждый...
12 Березня 2017, 23:35
хай ідуть допрацьовують ! а то в 40 років на пенсію повтікали !
13 Березня 2017, 00:14
Я хочу сказати всім, нема різниці чи мент, чи колгоспник, чи інтелігент педагог, достойні всі кращого. Я розумію, що перерахувати всім силовикам пенсії немає можливості із-за відсутності коштів, але неможу збагнути яким чином зарплата директора газвидобування і деяких інших державних підприємств становить один міліон 200 тисяч гривень. Він що відстьогує міністру і премєрміністру обом зразу? Я "мент" у відставці маю пенсію менше 3 000 грн. і мене смущає не моя пенсія, а пенсія моїх товаришів у яких 1100-1200грн., і яких основна масса. Я згідний, щоб робили перерахунок поетапно, спочатку самі маленькі підвищили, щоб комуналку хоть могли оплатити, потім від стану ВВП братись за остальних.
13 Березня 2017, 01:32
Дійсно, все має бути відносно справедливим! Не може один отримувати 20 тисяч, а інший всього 2, бо виникає просте та логічне запитання - що, вдесятеро тяжче працював?І порядок тут має навести вища влада, а тоді й питань таких не буде виникати.
13 Березня 2017, 01:37
Ментам пенсії?77 Вони що працювали???
13 Березня 2017, 02:38
У нас не принято молиться за ментов, <br/>их за людей порою не считают. <br/>Но где-то палец нажимает на курок <br/>И чью-то пулю опер принимает.<br/>Принявших на себя чужой свинец, <br/>таких как он, не мало в Украине. <br/>И не поймет обкуренный юнец, <br/>Зачем он лез? Его же не просили!<br/>Зачем? Хотите вы спросить, зачем <br/>Идут под пули и ножи ребята, <br/>Не раз слыхавшие от вас «поганый мент», <br/>Не слыша месяцами, где зарплата!<br/>Зачем им эта суета ночей? <br/>Бессонницы и ранние инфаркты, <br/>Чтобы пугали ими вы детей, <br/>еще не выросших до школьной парты?<br/>Но если к вам нагрянет в дом беда, <br/>Сирена взвоет, разрывая полночь. <br/>То лишь они помогут вам тогда, <br/>Забывши о себе придут на помощь!<br/>И если грабят вас в глухой ночи, <br/>Иль в тело беззащитное живое <br/>Вгоняют разрывающий свинец <br/>Или ранение наносят ножевое,<br/>То вновь они помогут в трудный час! <br/>Придут, спасут и заслонят собою, <br/>Не ожидая ничего взамен от вас — <br/>Ни благодарности, ни славы, ни покоя.<br/>И только тот, кто это сможет все пройти, <br/>И кровь, и слезы, и не стать скотом, <br/>Докажет, что на жизненном пути <br/>ОН человеком был достойным быть «МЕНТОМ»!
13 Березня 2017, 09:46
Мы будем Мурку петь...
13 Березня 2017, 10:34
Ода, колишнім .(не буваю колишніх ) були і є ще такі , п'ють , гуляють, на службу ... Забивають. Ще й високу пенсію давай.
13 Березня 2017, 11:32
А мені за мої підпільні казино та букмекерські контори мабуть хорошу пенсію дадуть...
13 Березня 2017, 11:37
Мені взагалі має бути пенсія від половини вартості жд цистерни спирту-скільки ми їх продали
13 Березня 2017, 11:42
Чи то така нація, чи то маленьким з лавки впало. бо не зрозуміло - люди справедливо добиваються перерахунку пенсії, а воно сидить в задниці та ще й паплюжить активних людей та тягне до себе в задницю де живе на 1200 замість того, щоб самому добиватись справедивих зарплат та пенсій та підтримувати активних людей
13 Березня 2017, 11:47
Мабуть з спиртом сутужно стало
13 Березня 2017, 13:10
ЗА ТЕХ КТО В МУРЕ НИКТО НЕ ПЬЕТ
13 Березня 2017, 15:12
позавидуй дурачок, как бы ты глупец не называл, &quot;рашка парашка&quot; нам до таких размеров прожиточных и до такого дурдома, далеко......я читаю и просто ужасаюсь, как могут так сойтись звезды, что вся беда повисла над одной славянской ранее перспективной развивающейся страной, вы этого хотели, да нет, вас просто обманули и продолжают.....
13 Березня 2017, 17:51
Коли спиртових мусоров мочить будуть
13 Березня 2017, 18:09
а мусора Туся чому не можна поміняти він же падлюка на майдан ментів відпраівляв з Кіндером щось замовкли про це
13 Березня 2017, 18:26
І ЧОГО ВИ ВСІ ТАКІ ЗЛІ
13 Березня 2017, 20:36
я не мент...но мислити обєктивно можу .....люди , що в погонах працюють 365 днів на рік, 24 години на добу, коли всі відпочивають вони на варті..ми водяру пьєм на новий рік , а вони на службі і так дал.
13 Березня 2017, 21:01
Візму в оренду привокзальний ринок- стабільність поборів гарантую,як за Януковича-золотий час був
13 Березня 2017, 21:28
Якщо наволоч ти і твій батько запроданець то непотрібно всіх обзивати,а пенсію заслужили,бо ти щеня напевно не знаєш як чекати людину з роботи ,а особливо з якогось доручення живим він вернеться той мент чи ні,хрен ти ковельський геморою тобі на весь анал.
13 Березня 2017, 21:28
Якщо наволоч ти і твій батько запроданець то непотрібно всіх обзивати,а пенсію заслужили,бо ти щеня напевно не знаєш як чекати людину з роботи ,а особливо з якогось доручення живим він вернеться той мент чи ні,хрен ти ковельський геморою тобі на весь анал.
13 Березня 2017, 22:17
Мусора ви кончено продажні
13 Березня 2017, 23:05
А що це за коментарі? Якийсь жах, люди добиваються справедливості , а тут різні нісенітниці пишуть. І менти є різні є порядні чуйні , віддан і справі люди. Честь і хвала ім.
14 Березня 2017, 01:18
До Майдану назови хоча одного поряднго мусора В ЦЬОМУ МІСТІ
14 Березня 2017, 08:43
Може якийсь і не торгував, а кришувати кришував
14 Березня 2017, 09:48
Робіть ставки в моїх букмекерських конторах та казино
14 Березня 2017, 10:51
То мабуть Льоша Будков до виборів готується-хоче бути у владі,на смітник історії худобу
14 Березня 2017, 11:28
Помогу всем мусорским
14 Березня 2017, 11:36
Мы вам контрабандистам пенсию добавим...
14 Березня 2017, 11:45
То Будков возить донецькі цигарки в Польщу
14 Березня 2017, 13:22
Нєєєє! Будков Льоня порядний пацан, був класний і чесний мєнт, спортсмен, комуніст, активіст! Є закон, от чоловік добивається не тільки для себе а для всіх ветеранів, а остальним хто заважає? Влаштовує пенсія 1300 гривеь? Якщо так то й сидіть мовчки!
14 Березня 2017, 15:01
Тільки арматурина була замаленька
14 Березня 2017, 15:06
Кажуть Льоша Будков екстрасенсом заделався-то нехай пошаманить...Може пенсію і піднімуть або щось із космосу прилетить.
15 Березня 2017, 20:29
Це у Льоші Будкова після того як йому на день народження шанувальники підігнали кусень арматури
19 Березня 2017, 16:20
Как видно из теста Ковеля он один из тех кого мы не додавили в период работы, а может один из новых тружеников преступной Нивы. Я честно говоря не понимаю 10-ти процентный уровень раскрытия преступлений. Да только очевидные преступления имеют вес в 25% в статистике!!! У меня в последнее время возникает желание, не смотря на свои 50 лет, вернуться в родной уголовный розыск, и просто научить личным примером как это- раскрывать неочевидные преступления, не хапать взятки! По моему сейчас на вывеске полиции можно смело добавлять абравиатуру ООО. Стыдно...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром