У Ковелі депутат лихословив про депутатський мандат

16 Березня 2017, 14:39
2494

На засіданні депутатської комісії Ковельської міської ради з питань житлово-комунального господарства та екології депутати Володимир Косцьов’ят та Геннадій Кіндер сиділи поруч.

В якийсь момент Геннадій Олексійович звинуватив Володимира Кириловича в тому, що той поводить себе деструктивно. Косцьов’ят відповів, що це – його право, а деструктивно поводять себе міський голова Олег Кіндер та його старший брат Геннадій Кіндер.

«Якщо ви відмовляєтеся бути секретарем депутатської комісії, то тим самим працюєте не на громаду міста Ковеля, а тому можете відмовитися від депутатства», – мовив Володимир Косцьов’ят.

«Мандат – на стіл!» – крикнув він.

«В ж[…]у мені цей мандат!» – отмочив Геннадій Кіндер.   

Косцьов’ят сказав, що це є неповага до громади.

«Я не свій мандат, а ваш!» – уточнив Кіндер.

Секретар Ковельської міської ради, однопартійка лихослова по «Батьківщині» Віра Федосюк та всі присутні на засіданні депутатської комісії, а це – кілька десятків чоловік, були приголомшені почутим від обранця громади, якого, до речі, торік до Дня місцевого самоврядування міський голова Олег Кіндер нагородив Почесною грамотою за «конструктивну роботу».

Геннадій Олексійович відомий своїми «міцними» висловлюваннями, цими днями також обурювався ветсанзаводом.

«І наху[…] закрити той завод, щоб мозгі не кампасіровав. Кому той завод нада? Їм – не неда. Мені теж не нада. Одні тільки проблеми, бл[…]ть, із-за етого завода», – по-народному пояснив він посадовцям органів влади, директору підприємства та представникам громадськості. 

Коментарі
16 Березня 2017, 17:13
якщо вже пішла мова про житлово-комунальне господарство, то хочу запитати у мера, та й прокуратурі думаю теж буде цікаво. На Яких підставах Товстигатпідписав Вересу акти виконаних робіт на обрізання дерев, прибирання міста, вивіз сміття та ще й на суму у два рази більшу ніж Добробуту за два місяці. Це що, відплата за винагороту в проведенні фальшивого тендеру? Як це можна зрозуміти?
16 Березня 2017, 18:01
А чия кишеня стала більша
16 Березня 2017, 18:52
Чия кишеня стала більша тепер повинна встановити прокуратура, так що правильно буде, коли "головний бухгалтер" подасть в прокуратуру заяву про вчинення злочину Товстигою, обгрунтувавши актами виконаних робіт та сумами коштів по Вересу і Добробуту для порівняння. Бо те що тот поговориться не вплине ні на Кіндерів, ні на Товстигу, ні на Верес. Коцьовят також мав би вже на Гєну подати заяву, ну скільки можна рерпіти і лише язиками патякати?
16 Березня 2017, 18:54
Чия кишеня стала більша тепер повинна встановити прокуратура, так що правильно буде, коли "головний бухгалтер" подасть в прокуратуру заяву про вчинення злочину Товстигою, обгрунтувавши актами виконаних робіт та сумами коштів по Вересу і Добробуту для порівняння. Бо те що тут поговориться не вплине ні на Кіндерів, ні на Товстигу, ні на Верес. Коцьовят також мав би вже на Гєну подати заяву, ну скільки можна терпіти і лише язиками патякати?
16 Березня 2017, 19:29
поки влада не зміниться, годі й говорити про якийсь справедливий суд. Матеріалу є багато. на все свій час.
16 Березня 2017, 22:11
Кожен робить що хоче....Ситуація у мешканців будинків - підїзди не прибираються, прибудинкові території не прибираються, сміття не вивозиться...оплата за ком.послуги завищена. То скажи-но Товстий, що робиш з містом??? Людям і так живеться на мізер, а ти б падлюко побув у шкурі пенсіонера...який зводить кінці з кінцями, Ти сволота мяско пожираєш, а бідний пенсіонер хліб з водою...Коли на вас падлюк вже правда прийде??? Коли понажираєтесь грошви, на той світ не заберете..... хоть на місцях за людей стійте...а то мало того що там жиди-масони знущаються то ще й ви не поділете...схаменіться...
16 Березня 2017, 22:12
забули написати, це все обслуговування ВЕРЕСА
16 Березня 2017, 23:07
А падлюка Товстига ховає протоколи, що приносять мешканці будинків з підписами за відмову від "послуг" вЕРЕСУ. Дограєшся, падлюко.
17 Березня 2017, 12:58
нєєєєєєєєє! то не мандат, а Геник МАНДА!!!
18 Березня 2017, 09:49
Чому гром активістам не вникнути в ту всю документацію!???
19 Березня 2017, 19:16
А що ви хотіли почути від цього "хрона"?!!!...
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром