Союз Українок вимагає від мера Ковеля покаяння і вибачення

25 Березня 2017, 14:59
3462

Союзянок обурило неетичне висловлювання міського голови на адресу своєї посестри, депутата міськради Галини Стасюк, яке прозвучало на сесійному засіданні 23 лютого цього року.

Тоді мер Олег Кіндер бовкнув, що нагородить депутата грамотою тільки посмертно.

«Це вияв не тільки низької політичної культури, а загальнолюдської моралі. Такою «хворобою» «хворіє» не тільки міський голова, а й секретар міської ради Віра Федосюк, яка дозволяє собі принизити іншого депутата, обізвавши його «мавпою», – заявила почесний голова Союзу Українок міста Алла Полякова, якій слово для виступу надала депутат від «Солідарності» Ірина Роїк.

У дні Великого посту союзянки вимагають від Олега Кіндера покаяння та вибачення у місцевій газеті. У відповідь мер сказав, що це був його жарт і здивувався, чого він має вибачатися у «Вістях Ковельщини», а не через урядовий портал.

«Чого ти йорнічаєш?!» – крикнув йому голова громадської ради при міській раді Микола Печенюк.

Коментарі
25 Березня 2017, 17:09
Не тільки перед союзом українок. перед всіма ковельчанами має стати на коліна. Довести місто до такого стану може тільки недолугий керівник. Товстиги і інші в долі добру свиню підклали мерові. Ганьба продажним шкурам.
25 Березня 2017, 17:42
подивиться як прибирають парки це ужас
25 Березня 2017, 17:58
парки прибирає Верес,. Товстига здав комунальну службу барисам сепарським. Скоро такий самий бардак будке по всьому місту бо готується афера пр звільненню жеківських двірників. Я вже вирішив для себе - якщо здадуть прибирання міста Вересу - буду смітити якомогоа більше по тротуарах. Нехай місто буде таким засраним як у Гейропі. там вже давно гімно по тротуарах позасихало. Львів у нас вже досягнув ГЕЙропейського рівня. наступним буде ковель. А Товстига за МЗДУ поїде на курорт в Дубаї.
25 Березня 2017, 18:20
Він падло закінчене поїде на курорт на Донбас
25 Березня 2017, 18:50
Цікаво Кіндер тупий чи тупить
25 Березня 2017, 19:09
Ті падлюки комунальні спеціально такі умови праці, що двірники з ЖЕКів вимушені звільнятись з роботи. Зарплати мизерні а об"єм робіт їм робили що не одна людина не витримає. Зверніть увагу, зараз двірника побачити на дорозі можна дуже рідко. майже всі звільнились. Залигилось зовсім трошки і можна здавати Вересу господарство остаточно. І потечуть бюджетні грошики повним потоком сепарам з відкатом до 50%. І засереться наше місто по самі вуха, як зараз парки і будинки, які обслуговує верес. БАНДУ ГЕТЬ!!! Комунальні бандити, не забувайте ви не вічні і влада невдовзі зміниться. за все прийдеться відповідати перед законом. не забувайте про це. Кожен раз здаючи інтереси ковельчан, не забувайте що за кожний отриманий доляр треба буде віддати в десять раз більше, та ще й пожертвувати волею років на 10.
25 Березня 2017, 19:10
Та він не тільки тупий,а й дебільний.Ви пане докторе подивіться на його поведінку і цим все сказано.А Віра як себе поводить викликаюче.Вони звикли,що якщо не по їхньому,то вони тоді знімають гвалт ,але містяни вже давно зрозуміли хто такий Кіндер.
25 Березня 2017, 19:13
Він дограється,що ми прийдемо і його винесемо.А пані Стасюк честь і повага,ми її підтримуємо.
25 Березня 2017, 19:15
А давайте ми його відправимо в зону АТО,і хай там скаче уродіна.
25 Березня 2017, 19:24
а знаєто хто до най йде керувати комунальним господарством? )))))))))) Правильно - Балак. Це той балак, що розкрадав бюджетні гроші, садив дерева в СІЧНІ на 160 000 грн( по тому курсу 30 000 доларів) , відмивав пісочок драгою на річці турія і обіцяв з Кошаруком зробити аквапарк. Запахло халявними грошима от і рветься те відсторонене від влади падло до годівнички. не дамо розікрасти бюджет міста. АКтивісти, де ви!!!
25 Березня 2017, 20:16
Невже від бютівської зарази немає ніякої вакцини
25 Березня 2017, 21:58
є, дуже дієздатна є вакцина. Зона в маневичах чи в Бердичеві років так на 15 з конфіскацією. На все свій час.
25 Березня 2017, 23:05
Немає підстав грішити на "К.П.Верес". Вони мешканцям будинків набагато краще надають житлово-комунальні послуги ніж це робили РЖКП і тарифи в них в два рази менші ніж в РЖКП.
25 Березня 2017, 23:48
Щодо поставити наколіна ти правий, хороша ідея. Тільки її треба розширити: поставити на коліна не тільки Кіндера, а всіх підарів, починаючи від Ющенка, які вграли країну до ручки. Виставити на колінах від Києва до Ягодина і запустити мотокосу.
25 Березня 2017, 23:48
Коли Кіндерам будуть робити профілактичні щеплення від корупції
26 Березня 2017, 01:04
Коли громада зайде в раду,так як по костомельні.
26 Березня 2017, 01:37
Володимирська, 105: єдина подяка прибиральниці, яка обслуговує будинок- їй єдиній є за що платити зарплату- і сухе і вологе прибирання - у терміни. А от вивіз сміття по графіку, який сам же встановив верес (вибачте, але рука не піднімається писати з великої літери назву цієї шарашкіної конури (навіть не контори!!!))- це окрема епопея, яка заслуговує на розслідування зі сторони відповідного відділу Ковельської адміністрації !Неодноразово за встановленим графіком сміттєвоз не приїжджав за сміттям і мешканці будинку змушені були залишати купу сміття біля будинку (наздоганяємо по цьому показнику Львів!), яка розтягувалась бродячими собаками. Договори заключаються з мешканцями будинку без вказання структури тарифу, що є грубим порушенням законодавства. Шановні мешканці будинку! Не заключайте договорів, які є кабалою для вас і не платіть за послуги, які є на папері, але фактично вам не надаються !Організуйтеся і відмовтеся від послуг такої недобросовісної компанії як верес!!!
26 Березня 2017, 10:00
Добре,тоді прошу назви модних,відповідальних,добросовісних та дешевих підприємств з якими можна заключити договір по прибиранню та підтримки будинків.Назвіть мінімум три фірми які відповідально виконуватимуть свою роботу.
26 Березня 2017, 12:05
Пішов ти на хх.....й падло. Провокатор сучий. Правильно сказав один дописувач - КРАЩЕ ДОРОГЕ ТА ЯКІСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ, НІЖ ДЕШЕВЕ НІЧОГОНЕРОБІННЯ. Фіктивні, фальшиві послуги ведуть до руйнації будинків. Банду геть!!! Товстигу в Тюрму. Мера на Колиму.
26 Березня 2017, 12:05
Пішов ти на хх.....й падло. Провокатор сучий. Правильно сказав один дописувач - КРАЩЕ ДОРОГЕ ТА ЯКІСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ, НІЖ ДЕШЕВЕ НІЧОГОНЕРОБІННЯ. Фіктивні, фальшиві послуги ведуть до руйнації будинків. Банду геть!!! Товстигу в Тюрму. Мера на Колиму.
26 Березня 2017, 14:16
та тут вже не заміна потрібна. Той кіндеро - памідороно - товстигівський картель пора садити з конфіскацією. Дуже смердючий шлейф вже йде від третього повреху білого дому.
26 Березня 2017, 16:00
Обурена низькою культурою наших Ковельчан, якщо є навіть такий кричущий фактзі сторони меріі то всеодно його потрібно висвітлювати без принижень і образ. Прикро що в нашого мера є невеличка кількість людей з якими він проводить всі оборудки вирішує всі іхні забаганки і всі інші йому не почім біда в тому що він нікого не чує , тільки себе і своіх прибічників . Ви мер нашоі Ковельщини і кожного потрібно поважати і шанувати і іхні думки.
26 Березня 2017, 17:50
Кіндер є вашим обличчям. Так, обличчям запроданців та боягузів, яким байдуже навіть те, що він з вас просто знущається!!! Від того, що ви тут пишете - нічого не зміниться, Кіндер з цього просто сміється та далі краде земельні ділянки і бюджетні кошти. Нічого не роблять з цього приводу і так звані обранці, які завдячуючи вам, ковельчанам стали депутатами, окрім хіба що піару. Весь цей лемент - Кіндер там не так, Кіндер сям не так, без оголошення недовіри, нічого не вартий! І хто це зробить? Хто візьме на себе відповідальність та оголосить про створення ініціативної групи по збору підписів за дострокову відставку паразитуючого мера? Невже БПП в особі С. Кошарука, який без Гунчика і кроку не ступить та й сам побоїться? Чи може запроданці зі "Свободи" на чолі з В.Ткачуком, який вже давно "лежить" під Кіндером? А може "Укропівець" І.Пініс, попередньо порадившись з Вірою Федосюк це зробить? Про "Самопоміч" та "Радикальну" фракції вже й говорити не хочеться.
26 Березня 2017, 18:16
Мабуть вам Верес перейшов дорогу.<br/>Як їздила ..куча.. жековського металолому (газони та зіли яким більш ніж по 30 літ та щей РОСІЙСЬКОГО походження)то було нормально.Як валявся мусор на:бреському базарі,привокзалці,понад дорогою та біля будинків,то це також було нормально і ніхто не бачивщо він там лежить. На даний момент Вересовські машини хоч і старенькі але мають нормальний стан.Проїжджаючи підбирають мусор,що не робили жековські машини.<br/> А Вам Українцям не догодиш то в жека високі тарифи,то в Вереса,то жек нічого не робить то Верес засрав місто.Якщо порівняти ЖЕК і Верес то Верес більше виконує роботи.Це і освітлення прибудинкових територій і підїздів,ремонт кодових замків які раніше не можливо було відкрити.Відносно жеку Верес кращий.Окрема подяка людям які прибирають місто це двірники та прибиральниці підїздів.Здоров'я Вам терпіння та Божого благословіння.
26 Березня 2017, 21:08
Головне не красти гроші , а хто прибирає то мешканцям однаково, щоб це був господар і раціонально використовував гроші , які спачують підприємці , а може зекономити на чиновниках? Іх дуже багато розмелось , а користь з них ?
27 Березня 2017, 00:05
Якбми Верес виграв тендер чесно, без ПРОРТЕЖЕ халявщика Товстиги, то може все б так і було. І люди простилиб деякі помилки. А коли перемога прийшла через кишеню корупціонера та ще й засрались по самі вуха, то вибачайте. І не треба співати діфірамби неробам. А тепер у населення є хороша нагода порівняти роботу ЖЕКів і Вересовських фальсифікаторів. Чомусь народ просится назад в ЖЕки а не масово біжить у Верес. Факти річ дуже переконлива. І чомусь мер з Товстигою ховають протоколи засідань мешканців будинків про відмову від послуг Вересу. Бабло взто, порачено, вертати нема чого ось і ховають під сукно документи. настане час і будуть самі ховатись.
27 Березня 2017, 11:25
Член є член.Якщо ти був членом то чому все перекладаєш на чиюсь голову.Підставляй і свою.Чи западло?Срати тільки й можете і хочете щоб всі так думали.Ні!Такого небуде.Ми кожен маємо свою думку.І перестань одне і теж писати.Ти уже всіх зама.... бидло.
27 Березня 2017, 12:54
&quot;ВАС РОЗВЕЛИ ЯК СЛІПИХ КОТЯТ&quot;<br/>09:34 24.03.2017<br/><br/>Спочатку РЖКП - 2 незаконно підняло ціни на тарифи (порушено кримінальну справу), пізніше ВЕРЕС показав трошки нижчі ціни - виграв конкурс, і тепер платіть ВЕРЕСУ, і конкурс законний.<br/>А зараз РЖКП-2 відмінить своє рішення про підняття цін. А ви далі платіть ВЕРЕСУ по завищених цінах, бо уклали з ним договір, а підстав для розірвання договору не має. <br/>БІЗНЕС і нічого зайвого.
27 Березня 2017, 12:55
Тарифи на житлово-комунальні послуги в місті Луцьку станом на 02.12.2016<br/>09:52 24.03.2017<br/><br/>Орієнтовно квартира 30 м.2 :<br/>Утримання будинків і споруд та прибудинкових територій - 1 м2 загальної площі житла від 0,41<br/>до 2,52 (побудинковий розрахунок тарифу) = 75,6 грн.<br/>Послуга зі збору, вивезення твердих та великогабаритних побутових відходів із захороненням - на 1 людину в місяць* - 7,23 грн – багатоквартирні та одноквартирні будинки;<br/>Послуга зі збору, вивезення твердих та великогабаритних побутових відходів, в т.ч. - м3 <br/>39,42;<br/>Збір та вивезення побутових відходів - м3 34,07;<br/>захоронення твердих побутових відходів - м3 5,35.<br/><br/>ВСЬОГО = 161,67 грн.<br/>Тобто, якщо навіть рахувати по максимуму, що один мешканець кожного місяця буде викидати 1 м.3 твердих та великогабаритних та 1 м.3 побутових відходів ( це 2 сміттєвих контейнери), то заплатить всього 161,67 грн. а не 167, 70 грн.<br/>Сім'я з чотирьох чоловік повинна за місяць зібрати та викинути 8 метрів кубічних відходів - де логіка ?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024