У Ковельській міськраді сварились: хто більше був на Майдані

26 Березня 2017, 13:11
3538

Попросивши міського голову Олега Кіндера не перебивати під час виступу, депутат від «УКРОПу» Галина Стасюк озвучила на сесії звернення від громадської організації «Майдан гідності», яка хоче, щоб влада встановила на центральній площі Ковеля, де проходять народні віче та мітинги, стелу із фотознімками героїв «Небесної Сотні».

«Ковель чи не єдине місто на Волині, яке не тільки не збудувало пам’ятник на честь героїв «Небесної Сотні», а й витягнуло тимчасово встановлений банер із фото на смітник. Не будьмо байдужими і достойно вшануємо героїв Майдану, і нехай вони очистять наш розум свідомості, освітлять серця, щоб бути гідними нащадками правди та чистоти!» – зачитала Галина Стасюк.

Присутні в сесійній залі зааплодували.

«Галина Миколаївна, ви так гарно читаєте», – «підколов» Олег Кіндер.

«Не коментуйте!» – крикнув йому голова громадської ради при міській раді Микола Печенюк.

«Де був «Майдан гідності», коли він там проходив?» – сказав Олег Олексійович, наголосивши, що на тому місці, де був банер, побудовано пам’ятник борцям за волю України, в тому числі й героям, які загинули на Майдані у Києві.

Як твердить міський голова, за погодженням із АТОвцями, стелу із фото було перенесено «на «холм Слави», де захоронені ці наші хлопці, які загинули на Сході».

Що мав на увазі градоначальник, коли заявив про якийсь «холм Слави» – невідомо. Можливо, він думав про меморіал Слави, створений ще за часів СРСР на честь радянських воїнів, які полягли у 1944 році за Ковель? Тут й справді є стела, однак будь-яких захоронень героїв АТО немає! І це вже не перша нісенітниця, яка вилітає з вуст Олега Кіндера.

«Не перевертайте і не апелюйте, що ви саме більше боретеся за незалежну Україну. І не прикривайтеся політичними гаслами», – дорікав він Галині Стасюк.

«Я не прикриваюсь… «Небесна Сотня» має висіти, Олег Олексійович, перед вами особисто, перед міською радою, щоб ви знали, за що ці люди загинули. І я ніякої політики не роблю і ніким не закриваюся. А пам’ятник багатьом людям не подобається. Так що не спекулюйте», – відповіла Галина Миколаївна.

Тут можна було б поставити крапку, але свої «п’ять копійок» поклала секретар міської ради Віра Федосюк (на фото), зовсім забувши про скромність.

«Напевно, ми в першу чергу і знаємо хто там загинув, і як йшла Революція Гідності, бо саме я тут її очолювала в місті Ковелі, і саме я знаю, як люди гинули, як вони мені дзвонили, і я на телефоні «сиділа» з ними, розказувала їм що робити, куди бігти і як дальше, як їм допомогти. А ви якраз і не спекулюйте цією темою, бо вас там, на Майдані, якраз і мало було й видно, і вашу ту допомогу, яку ви надавали. І не треба тими людьми прикриватися, хто загинув. А ви всі тут на місцях. І якраз в першу чергу стараємося дбати про нашу громаду міста, дбати про мир в державі і не розхитувати ту політичну ситуацію, яку розхитуєте ви тут в місті Ковелі», – дуже голосно говорила Віра Федосюк.

Коментарі
26 Березня 2017, 18:07
Я б Арку на Вєрку поміняв!
26 Березня 2017, 18:08
Я б Анку на Вєрку поміняв!
26 Березня 2017, 18:16
цирк шапіто
26 Березня 2017, 20:51
Депутаты!Надо поставить вопрос о ее пребывании на должности секретаря и дружно проголосовать за лишение ее этой должности. Все очень ПРОСТО так как сделали это в Луцке. И будет на одну хамку меньше и работать вам надеюсь станет легче.Удачи!!!
26 Березня 2017, 22:09
Галя - хватить в мікрофон пи...ти, а тобі Коля підгавкувати, Займіться краще користними справами . Крім піару, поливанням бруду один на одного більше нічого нема.
26 Березня 2017, 22:17
Саме ці героі віддали своє життя за гідність, якоі саме бракує в нашій владі!! Чому Ви боітеся стелли Героям Небесноі Сотні? Ви повинні прозріти , і не сидіти склавши руки а будувати краіну. Хай в справу втрутяться мораль і вищі сили, щоб покарали всіх фальсифікаторів.
27 Березня 2017, 00:03
Вже та Вєра чудить так,що ні в які рамки не вкладається.Депутат зачитала звернення,а Вєра почала репетувати ,що вона розказувала куди бігти тим,що гинули на майдані .Це така ганьба всій бютівській нечисті.А вони не мають ніякого морального права принижувати депутата Стасюк,яка дійсно народний депутат,бо робить все,як потрібно.Я бачу,що люди їй вірять.
27 Березня 2017, 00:12
брєд
27 Березня 2017, 00:13
Цікаво Кіндер на Паску буде фарбувати яйця
27 Березня 2017, 00:15
Те,що відбулося на сесії міської ради 23.03.2017р. увійде в історію України.Зі сторони це виглядало,як жах, зі сторони Кіндера і Вєри,такої ненависті ми ще ніколи не бачили.Оця двійня ненавидить тих,яким довіряють ковельчани,бо вони вважають себе лідерами,а насправді,вони цим тільки втрачають довіру людей.
27 Березня 2017, 00:19
Верка баба з яйцями
27 Березня 2017, 00:36
Чесно кажучи, від їх гавкання,хто перший, хто другий,хто був чи не був мені та й більшості такихяк я ні жарко ніхолодно. Злодюги і є злодюги, чи Стасючка,чи Коля -спиртовоз,чи Кіндер- корупціонер,чи Кошик-брехун. <br/> Їх політичні кольори всім до лампочки, як і ті незрозумілі герої незрозумілих майданів, в результаті яких стає жити все краще і краще. Мені,пох... де будуть які стели чи памятники, бо це чергова тусовка для черговихполітиканів злодюг, які, мовлячи словами нашогопоки-що президента, собачої буди не побудували для держави, затепонакрадали для себе.<br/> Зробіть у місті дороги, встановіть більш-менш розумні і підйомні тарифи для населення -а тоді ставте хоть стели і памятники навіть самим собі при житті.<br/>Якщо я не правий - значить не праві більше 50 відсотків жителів міста, результати нехитрго соціалогічного опитування по сусідах і знайомих.
27 Березня 2017, 01:38
Наша вся влада як Оля з Турійська
27 Березня 2017, 02:21
Раніше було проблематично вкрасти бюджетні кошти.Потрібно було багато менеджерів ,а тепер бери досхочу.Без посередників.
27 Березня 2017, 03:06
Залиште Героїв у спокої! Вони знайшли свій останній пристанок у Вічності. Не тягайте їх Пам'ять по вулицях і площах. Бо вони мертві. А ви живі. Не ви ним потрібні. А вони вам. Аби їх трагічною смертю прикрити власне нездале життя.
27 Березня 2017, 10:56
До такої ситуації в країні довели призеднтські абіції газової принцеси.Потрібно виправляти ситуацію.Однопартійці продовжують докрадати країну.
27 Березня 2017, 11:06
Верка вже купила шинйона у вигляді коси як їздила з Кіндерякою в Амстердам-вже буде собі до морди чіпляти...
27 Березня 2017, 11:11
Цікаво за чий рахунок ПРИМАТ ВОЗИВ СВОЮ ШАЙКУ НА ВУЛИЦЮ ЧЕРВОНИХ ЛІХТАРІВ
27 Березня 2017, 11:13
То була премія за рахунок бюджету за хорошу роботу
27 Березня 2017, 11:14
Борт-проводниця Стасюк,перестань свої недолугі політичні піари прикривати людьми,які віддали своє найдорогоцінніше - життя,щоб ви сьогодні на цьому робили політику.Зробіть щось хоч одне хороше для ковельчан разом з вашим зарубіжним очильником партії УКРоп.Поставте поряд з існуючим памятником такий,який ви хочете.А в місті є набагато важливіших проблем тож допоможіть владі щось длоя нас зробити добре,корисне і необхідне.Недолугі,схаменіться.
27 Березня 2017, 11:17
Я підтримував &quot;Помаранчеву революцію&quot; а в 2014-му був категорично проти Майдану. Майдан не мав Єдиного лідера, Майдан не мав Чіткого плану, люди цілу зиму померзли і проспівали Гімн України, єдина користь що беркутівці вивчили напевне слова Головної Пісні країни. А найбільша помилка Майдану це те, що не було команди юристів яка б всі цілі і бажання мітингуючих провела б через &quot;букву Закону&quot;. Адже під час Майдану ці судові рішення було провести навіть простіше ніж під час Помаранчевої революції і можна було б уникнути безглуздих жертв, безглуздої війни, невиправданої втрати території. Незаконне перебування Януковича на посаді Президента навіть довго доводити не довелось би адже згідно Законодавства - особа яка мала судимість не може займати матеріально відповідальні чи керівні посади. От і все. І Пудіну не розв`язали б руки для агресії. А на рахунок памятників - ПРИПИНІТЬ ЗАЙМАТИСЬ ПАМ&quot;ЯТИКОМАНІЄЮ І БЕЗГЛУЗДИМ РОЗБАЗАРЮВАННЯМ КОШТІВ !!!
27 Березня 2017, 11:21
Будуйте краще дороги бо ремонтувати їх - нема сенсу
27 Березня 2017, 12:34
Україна та газова принцеса несумісні
27 Березня 2017, 15:19
Вєрка наш человєчек, я їй гріхи заочно відпускаю...
27 Березня 2017, 17:46
Шкода і соромно за те,як витрачають час (заплачений нашими податками)очільники міста.Вони думають,що у владі довічно,але так не буває.Краще подумали б як ліквідувати екологічне лихо міста на Ковелі-2.<br/>Героїв Небесної Сотні необхідно шанувати ,а не спекулювати хто збирав кошти на Майдан.Де звіт про них??? Кожне місто має стенд з усіма Героями Небесної сотні,а в нас чогось бояться його поставити.
27 Березня 2017, 17:46
набридли ті члени громадської ради тільки прикриваються майданівцями та атовцями а самі сиділи в теплій хаті і дивились по телевізору що робиться на майдані. а Печенюк де був в той час мабудь був в ато бо на майдані я його точно не бачив
27 Березня 2017, 17:50
а може тій раді краще зайнятись тарифами на комунальні послуги які надають жеківці а грош деруть нормальні.тільки за освітлення підїзду з кожної квартири деруть по 1 рн в місяць і де такі лампочки* ось чим займатись треба тоді буде видно вашу роботу а не піаритись на майданівцях
28 Березня 2017, 04:37
КОВЕЛЬ ТО ПІДИ ЗАПИТАЙ ДЕ БУВ ПЕЧЕНЮК ВІН ТОБІ РОЗКАЖЕ І ПАМПЕРСІВ ВІЗЬМИ ОБОВ'ЯЗКОВО СКОТИНА ТИ БИЗМОЗГЛА
28 Березня 2017, 12:17
Коля.чи Петро як ти себе там назвав.та тихіше ! Без емоцій! ))))) А то відразу видав себе)))) ПЕ ЕС . &quot;БИЗМОЗГЛА&quot; нема такого слова!!!! )))))
28 Березня 2017, 20:58
Нє-є-є я цю сучку на Анку не проміняю!
01 Вересня 2018, 15:38
Віра не бери ті дурні виступи дебілів до голови вони під час революції сиділи тихо бо незнали як скінчиться с ти робила все щоб нам допомогти . Дякую Тобі
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024